Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaWieczorem

sama w sobotni wieczor

Polecane posty

Gość SamaWieczorem

Kto dzis spedza samotnie weekendowy wieczor i dlaczego? Czujecie sie samotni? Ja siedze w samotnosci przy muzyce i mysle o tym, ze mam w dupie wszystkich, ktorzy zawiedli

Gość ggaasfsafa
Ja mam tak co sobotę :P i w dupie to mam :)

Gość fuckers
skad jesteś ?

Gość malaaaona
ja tez sama:(

Ja jestem samotna - znajomi mają swoje zajęcia dzisiaj, faceta brak, więc siedzę i szykuję się do czytania książki.

Gość malaaaona
a ja po rozstaniu siedze muzyka i łzy

Ja rowniez samotnie spedzam piatkowe/sobotnie wieczory :( no niestety takie zycie ... jeszcze ta cholerna jesien ....

Gość kolejna samotna
dołączam...

Gość malaaaona
no właśnie masz racje te cholerne jesienne wieczory, jak tu sie pogodzic ze samemu skoro przez 1,5 h byly spedzane inaczej

Gość do tej wyżej
rhovanion ty wiecznie tu skrzeczysz o swojej samotności i użalasz sie nad sobą,umów sie ze mną i cię rozdziewiczę

malaaaona - to mnie jest łatwiej, bo zawsze było tak jak teraz. Współczuję Ci. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz.

Gość dobrze zrobilas
hahhahaha macie tak jak chcecie miec

Gość p.t.
sam tak. czy samotny? nie dzisiaj chce posiedziec sam poczytac dobra ksiazke. posluchac jakijs lzejszej muzyki dla odmiany. taki o wieczor.

Gość malaaaona
wiesz ja to jestem od dwoch tygodni zalamana nie potrafie sobie poradzic:(

Gość a dlatego, że :-)
"Kto dzis spedza samotnie weekendowy wieczor i dlaczego" prawie w każdy weekend ukazuje się to pytanie na kafeterii i prawie zawsze odpowiadam to samo: bo chociaż w sobotę wieczór chcę sobie odpocząć od wszystkich i wszystkiego i pobyć sama ze sobą :-0

Gość malaaaona
DZIEKUJE ZA POCIESZENIA, A TY OD JAKIEGO CZASU TAK SAMOTNIE SPEDZASZ SOBOTNIE WIECZORY

Gość SamaWieczorem
Ale ja tam mam pierwsz raz od dawna. I nie mam pomyslu na siebie. A rzadko mi sie to zdarza, zebym nie potrafila sobie znalezc miejsca ani zajecia. I najwazniejsze osoby maja mmie gdzies! :-(

Gość malaaaona
o ja :( wspolczuje ja to nie potrafie zyc w samotnosci. nie moge sie pogodzic ze tak wyszlo...

Gość SamaWieczorem
do fuckers: nie ma to znaczenia. nie szukam faceta.

Gość Ameliaaaaa
Ja też spędzam wieczór sama i Andrzejki też zamirzam bo w dzisiejszych czasach poznać kogoś po 27 roku życia w takim mieście jak Kielce fajnego i mądrego to większy fart niz wygrana w totolotka. Trudno. Autorko nie martw się - w pojedynkę można miliony ciekawych zajęć znaleść :) Pozrowionka

Gość malaaaona
eh kielce...mi jakos cieplo kojarzy sie to miejsce moj byly z tego miasta, oj dziewczyny pierwszy raz pisze na kafe

Gość SamaWieczorem
Wszyscy maja jakies zajecia, cos wazniejsze od kogos itp. Przyznam, ze liczylam dzis na cudza obecnosc, ale nie wyszlo i to z powodu tzw. "jak zwykle" wiec tu jestem:'-(

Gość Ameliaaaaa
Ja równiez bardzo żadko tutaj piszę :) malaaaona - czyli jednak są wyjątki - choc skoro były to może nie mokniecznie :) Same Kielce jako Kielce - hmmm tez jakos dziwnie je lubię :)

Gość SamaWieczorem
Kilec nie znam, ale moze wyjdz poza region? Czasem tak strasznie brzmi, gdy ktos mieszka daleko i to ludzi zniecheca do szukania poza swoim miastem, ale moze nie taki diabel straszny i warto?

Gość malaaaona
he no ja mieszkałam od niego 400 kilometrów tzn mieszkam, w kielcach czesto przebywalam i pewnie gdyby bylo inaczej to ten weekend tez bylby w tym miescie

Gość SamaWieczorem
400 km to faktycznie ograniczenie, ale mysle, ze tak do 100 mozna kogos znalezc. Np. ktos z Kilec moglby miec kogos z Krakowa:-)