Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diomendi

Dieta 2-miesięczna od dietetyczki. Lekko skrócona. 12 kg w dół.

Polecane posty

Gość Diomendi

Cześ wszystkim. Mam na imie gosia. Tydzień temu w poniedziałek czyli 13 zaczęłam dietke która moja kuzynka dostala od dietetyczki. Je się 5 posiłków dziennie regularnie co 3 godziny. Śniadanie 6.00 2 kromki razowego chleba z serkiem białym. kawa lub zielona cherbata. 2gie sniadanie 9.00 jogurt naturalny mały i owoc np pomarańcza jabłko. obiad 12.00 200 gram kurczaka lub ryby do tego warzywa . bo nie chce duzo jeś. przedkolacja 15.00 jogurt naturalny i owoc. kolacja 18.00 200 gram ryby lub kurczaka , warzywa. Czyli to samo co na obiad. Moja kuzynka schudla na tej diecie 6 kilo w 4 tygodnie. Ale wazyla sie dopiero od 2giego tygodnia diety, bo wczesniej nie miala gdzie. Więc pewnie schudla jakies 7/8 kg. Tak mi się wydaje. Widac po niej , bo ma plaski brzuch, nie ma slynnych boczków, twarz ma podluzną i wyglada swietnie. Teraz je co chce i nie ma efektu jo-jo. Jak podkreslam udala sie do dietetyczki, ktora dala jej diete za ktora zaplacila. Ale oplacalo się. Mam tą diete. Wszystko tam pisze co mozna jesc a czego nie mozna. Zaczęłam tydzien temu. dokladnie dzisiaj jestem 6 dzien. Jutro bedzie 7. Zważylam sie dopiero wczoraj wiec nie wiem ile wazylam wczesniej i czy schudlam. Ale z tego co wiem dopiero po 2 tygodniach widac znaczna roznice a ja mam siebie na codzien. Dodam, że mam 18 lat. Waże 70 kg. i mam wzrostu 167. Kto dołącza do mnie ? razem łatwiej. :*:)

Gość surii88.
brzmi zdrowo :) no ale codziennie je sie to co wypisalas?