Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_uwolniona

która kawa rozpuszczalna najlepsza?

Polecane posty

Gość monia_uwolniona

chce kupić dla gości, bo sama rozpuszczalnej nie lubię i się na niej nie znam a zależy mi, zeby gościom smakowała

Gość a mi wisi wlasnie dlatego ze
nie znma sie na kawach ale wydaje mi sie ze douve egberts albo lavazza sa dobre

Gość monia_uwolniona
dzięki:)

Gość nie ma lepszych i gorszych
kazda kawa rozpuszczalna to najgorsze świństwo, przetworzona chemicznie namiastka kawy. Najgorsze ścierwo!!!

Gość coś dorzucę
http://wiadomosci.wp.pl/title,Uwazaj-na-sklad-kawy-rozpuszczalnej,wid,13274417,wiadomosc.html?ticaid=1d694 Łyk kawy rozpuszczalnej wzięłabym na pustyni, po 7 dniach posuchy.

Gość A kokou
Jacobs Cronat Gold

Gość popieram111111111
jacobs gronat gold

Gość Pani Bovary z daleka
Dla mnie najlepsza i najbardziej aromatyczna to szwedzka Gevalia. Piję ją od lat. Czasem kupuję też nescafe espresso, ale GEvalia jest the best. Wielu moich gości czesto pyta co to za kawa.

Gość marcin67r
Jest trochę sklepów w necie, gdzie można trafić na dobre kawy. Ja kilka tygodni temu zamawiałem sobie świeżo wypalaną kawę z Etiopii ze stronki www.swiezowypalana.pl/pl/p/Kawa-wypalana-Arabica-Etiopia-Djimmah/5 . Naprawdę szlachetny smak, zdecydowanie polecam tę odmianę. Generalnie kawy z Etiopii mi smakują, moim zdaniem tam są najlepsze warunki do uprawy kawy w ogóle jeśli chodzi o cały świat. Pozdrawiam

Gość gość
Najlepszą kawą rozpuszczalną posiadającą aromat prawdziwej była dla mnie Carte Noire clasic , ale będąc w Anglii spróbowałam kawę Kenco Rich i muszę powiedzieć ,że zwątpiłam. Ponieważ moje przyjaciółki są smakoszkami kawy kiedy się u mnie spotykamy lubimy podegustować. Moja siostra zrobiła eksperyment. Przygotowała dla każdej dwie filżanki z tymi kawami nie mówiąc w której jest która i wszystkie wybrały Kenco jako zdecydowanie lepszą , bardziej aromatyczną. Niestety kawa ta jest w sklepach niedostępna. Może w sklepach internetowych lub allegro.

Gość dante44
Świetną kawę cynamonową mają w sklepie na stronie www.kawing.com.pl . To co ich wyróżnia to na pewno fakt, że ich kawa nie zalega w magazynach tylko jest wypalana dopiero po złożeniu przez klienta zamówienia, przez co dostaje się świeżą, wysokiej jakości kawę.

Gość gość
W ogóle nie pytaj o takie rzeczy :P Ja kupuję np; kawę z palarni, która się znajduję w Międzyborowie. Mam szczęście, że tam mieszkam. Bo mam taką wspaniałą kawę, po takiej niskiej cenie :D Może dla niektórych wydaje się ona wygórowana ale za taką kawę to grosze ;p