Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx

Nie wiem co będzie dalej z nami!!!!?

Polecane posty

Gość virtuvon
donek pisalam wyzej w czym mi pomoc mozesz

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
moze napisac mu jakis wiersz milosny :) zeby wiedzial ze mysle i kocham?

Gość virtuvon
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość pescia
Donek - ucieszyły mnie twoje słowa:-) Widzisz ty jestes romantykiem a ja jestem strasznie uczuciowa więc nei wiem czy przeżyłabym twoja smierć przez "zaszczelenie" :-)

Gość Donek Dywersant
virtuvon "donek ja taka madra bo wlasnie przez klotnie zostawil mnie facet nie jestesmy razem 1,5 miesiaca a nie mieszkamy prawie miesiac mielismy sie kumplowac nie wyszlo zerwalam kontakt ale mialam jeszcze kila rzeczy u niego i tak jakos wyszlo ze on zaczal sie oidzywac kombinuje jakby tu przyjechac do mnie niby w jakiejs sprawie i pytanie czy to cos znaczy? bo miesiac temu klategorycznie powiedzial ze nie ma mowy o powrocie" Pewnie, że znaczy jak można kumplowac się 1.5 miesiaca po zerwaniu? Pogadaj z nim i tyle. Powiedz mu prawde, kłótnie są w życiu potrzebne tak samo jak "sekszenie". Wiekszość "męskich idiotów" (nie wiem kto to napisał) tęskni niestety dopiero po jakims dłuższym czasie od zerwania.

Gość pescia
Smutnaxxxxxxjaxxx oszalałaś chyba:-) :-)

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
wiem ze nie mam pisac ale czemu on nie pisze nic do mnie od tego momentu jak wyszlam????

Gość virtuvon
DONEK on w jakis sprawach sie odzywa mowi ze cos tam ma mi do przywiezienia czyli chce kontaktu kocham go nie chce innego spieprzylam to klotniami myslisz ze on moze tesknic?jak go widzialam 2 dni temu to cieszyl sie strasznie na moj widok

Gość Donek Dywersant
Smutnaxxxxxxjaxxx "moze napisac mu jakis wiersz milosny zeby wiedzial ze mysle i kocham?" Nie lepiej nie. Jutro daj z siebie wszystko i tyle:) pescia Donek - ucieszyły mnie twoje słowa Widzisz ty jestes romantykiem a ja jestem strasznie uczuciowa więc nei wiem czy przeżyłabym twoja smierć przez "zaszczelenie" Co do mojej postawy romantyka, to od postawy Wertera bliższa jest mi postawa Giaura lub Wallenroda. Czyli raczej albo pomszcze twoją śmierć i umre w samotności jako mnich albo zostawie Cię by uratować Ojczyzne za pomoca podstępu.:) A z kolorem oczu i włosów mam racje? Bo mnie to nurtuje:)

Gość pescia
Faktycznie jesteś w gorącej wodzie kąpana.. :-) I nie wiem czy to dobrze:-) Daj mu czas i sie nei martw. Jak bedziesz mu ciągle głowe zawracać to na pewno nic z tego nei będzie. Nie możesz mu pokazywać ze bez niego twój swiat nei istnieje...

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
Donek ale jak mam jutro dac z siebie wszystko???co robic a czego nie robic?

Gość virtuvon
dokladnie mmusisz miec swoje zycie on nie moze byc twoim swiatem!!!!!!!1111

Gość Donek Dywersant
Smutnaxxxxxxjaxxx wiem ze nie mam pisac ale czemu on nie pisze nic do mnie od tego momentu jak wyszlam???? Bo chce żebyś zrozumiała swoje złe zachowanie w stosunku do niego. virtuvon DONEK on w jakis sprawach sie odzywa mowi ze cos tam ma mi do przywiezienia czyli chce kontaktu kocham go nie chce innego spieprzylam to klotniami myslisz ze on moze tesknic?jak go widzialam 2 dni temu to cieszyl sie strasznie na moj widok Ile byliście ze sobą? Pewnie, że tęskni jak cholera dlatego szuka kontaktu. Cieszy sie jak dziecko, wiec wszystko będzie ok:)

Gość virtuvon
dokladnie mmusisz miec swoje zycie on nie moze byc twoim swiatem!!!!!!!1111

Gość pescia
No proszę ideał mężczyzny.. :-) Myślałam że to było oczywiste:-) Tak trafiłeś. Mam neibieskie oczka i jestem blondynką:-) Nie dość że ideał to jeszcze potarfi zgadnąc jak wygląda dana osoba po sposobie pisania.. :-) Niesamowite:-)

Gość virtuvon
1,5 roku on tez mi mowil ze nie moze byc calym moim swaitem ze musze miec wlasne zycie tak mysle ze to wszystko ma na celu mi to uzmysllowic bo ja w tej miloci sie zatracilam jak dzieckoo nawet powiedzial jak bylam u niego po rzeczy zeby zostawila ksiazki to on mi pozniej przywiezie sam a ja autem moglam zabrac zaraz bez problemu

Gość Donek Dywersant
Smutnaxxxxxxjaxxx Donek ale jak mam jutro dac z siebie wszystko???co robic a czego nie robic? Napewno bez spazmów, ryczenia, chwytania się nóg itp. Przytul sie powiedz co czujesz i tyle. Jak powie, że chce czasu to trudno będziesz musiała mu go dać. Ubierz sie w coś co lubi i tyle (chłopy to jednak wzrokowcy:)) PS A gdzie jedzie, że go nie będziesz widziała przez jakiś czas?

Gość Donek Dywersant
pescia No proszę ideał mężczyzny.. Myślałam że to było oczywiste Tak trafiłeś. Mam neibieskie oczka i jestem blondynką Nie dość że ideał to jeszcze potarfi zgadnąc jak wygląda dana osoba po sposobie pisania.. Niesamowite Hehe, nie no co ty jaki tam ideał ale dziękuję. Wrażliwa, inteligentna kobieta w połączeniu z taką urodą to coś niezwykłego (chłopak/maż ma szczęście).:) virtuvon 1,5 roku on tez mi mowil ze nie moze byc calym moim swaitem ze musze miec wlasne zycie tak mysle ze to wszystko ma na celu mi to uzmysllowic bo ja w tej miloci sie zatracilam jak dzieckoo nawet powiedzial jak bylam u niego po rzeczy zeby zostawila ksiazki to on mi pozniej przywiezie sam a ja autem moglam zabrac zaraz bez problemu No właśnie więc don't worry be happy:)

Gość Donek Dywersant
pescia No proszę ideał mężczyzny.. Myślałam że to było oczywiste Tak trafiłeś. Mam neibieskie oczka i jestem blondynką Nie dość że ideał to jeszcze potarfi zgadnąc jak wygląda dana osoba po sposobie pisania.. Niesamowite A tak wogóle to nie słodź mi tak bo się jeszcze zakocham!:)

Gość Donek Dywersant
Haha miałem 3 panie, towarzyszki bardzo miłej rozmowy i wszystkie równocześnie zwiały:)

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
wyjezdza do pracy..... trudno bede musialo chyba jakos to zniesc ze bedzie chcial wiecej czasu..ale co mam zrobic jak zechce go przytulic a on mnie odepcha jak dzis?

Gość pescia
Nie prawda, ja zostałam:-) Również dziekuje za mił słowa:-) I te same słowa do ciebie - nie słódz bo sie jeszcze zakocham:-)

Gość pescia
Przepraszam za literówki. Wiem że cieżko sie to czyta.. Smutnaxxxxxxjaxxxjak nie spróbujesz to sie nie przekonasz ale nie martw na zapas

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
w sumie gdyby nie chcial to by sie nie umowil zemna na jutro na spacer czyz nie?

Gość Donek Dywersant
Smutnaxxxxxxjaxxx wyjezdza do pracy..... trudno bede musialo chyba jakos to zniesc ze bedzie chcial wiecej czasu..ale co mam zrobic jak zechce go przytulic a on mnie odepcha jak dzis? No to będziesz musiała powiedzieć mu w oczy co czujesz i poczekasz co zrobi.:) Oj nie smutaj:D pescia Nie prawda, ja zostałam Również dziekuje za mił słowa I te same słowa do ciebie - nie słódz bo sie jeszcze zakocham Tylko czekać jak założe temat na kafe zakochałem się w nieznajomej z internetowego forum.:)

Gość Donek Dywersant
Smutnaxxxxxxjaxxx w sumie gdyby nie chcial to by sie nie umowil zemna na jutro na spacer czyz nie? No właśnie:) Nie zamartwiaj się:)

Gość pescia
Jakby sie taki temat pojawił bede wiedziała kto jest autorem:-) Pewnie pomyślałeś i vice versa:-)? Na pewno tak pomyślałeś:-) Dziękuje za miła rozmowe, mam nadzieje że nie ostatnią:-) Smutnaxxxxxxjaxxx- daj znac co tam wynikło z waszego spotkania. Będę trzymała kciuki. Miłej nocy, dobranoc:-)

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
pescia napewno dam znac ...kolorowych snow

Gość Donek Dywersant
pescia "Dziękuje za miła rozmowe, mam nadzieje że nie ostatnią " Ja też dziękuje za miła rozmowe i też mam nadzieje, że nie bedzie ona ostatnia:) "Jakby sie taki temat pojawił bede wiedziała kto jest autorem Pewnie pomyślałeś i vice versa ? Na pewno tak pomyślałeś " Skoro wiesz to po co sie pytasz?:):):):)

Gość Smutnaxxxxxxjaxxx
zastanawiam sie co on robi teraz... czy faktycznie poszedł na tą imreze czy siedzi z kumplami? kurcze jutro chyba wypije melisse przed spotkaniem.. nie wiem co mam zrobic jak jutro do niego przyjade... chcialabym sie do niego przytulic ale boje sie jego reakcji..a ja zobacze ze bedzie obojetny to pewnie sie rozplacze :(