Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona94324243243243242

nowy facet dody vs nergal

Polecane posty

Gość ona94324243243243242

który lepszy

Gość nbfjdhsfksl
nergal - wystarczy posłuchać inteligentny facet i wcale się nie dziwie że ją zostawił!! z piersiami i pięknym ciałem nie porozmawiasz, a sex hm... kiedyś na głębszym etapie związku TYLKO to już przestaje wystarczać:) jak posłuchać tego całego Błażeja i popatrzeć jak się lansuje - hm...żenada w sumie trafił swój na swego hihi

Gość SamotnyLat27
Nergal to tchórz, gdyby miał jaja to by spalił koran

Gość edyta15lat
co to jest doda?

Gość nbfjdhsfksl
ha! chciałbyś! to nie jest zły i głupi człowiek:) nie róbcie na siłę z niego diabła!!

Gość doda jesyt jaka jest
ale tuyle serca adamowi dala a on cham wylansował na jej plecach

Gość kaya5556
g.... prawda, olała go jak tylko zachorował na raka. widziałam jak sie wypowiadała w wywiadach w czasie jego choroby mega fałsz w jej oczach, mega udawanie i granie. już wtedy wiedziała że go zostawi. tylko dlatego że zachorował. słabe nie? nie zasługiwała na tego super fajnego utalentowanego inteligentnego faceta

Gość kaya5556
tancerz jest na jej poziomie, jest obleśny i lansuje sie na jej plecach, robi jej ksoztem karier.e. Nergal to za wysoki poziom dla niej

Gość ksjdksal
absolutnie gratuluję panu Adamowi że zostawił taką panienkę, te jej nagie lansowanie się jest już nudne, jak można być z babką która wszystko najintymniejsze pokazała już całej Polsce ? poza tym o czym z nią rozmawiać jak ona tylko uznaje słowo 'zajebiście' i 'no' ?? bravo Nergal!

Gość doda jesyt jaka jest
przeciez on nsatepna kopie dodoy sobie znalzl on wcale taki madry nie jest ludzie

Gość ksjdksal
sorki ale póki co nie widziałam żadnej rozbieranej fotki tej dziewczyny, myślę że obmacujących się nagich piersiastych blondynek w mydle kąpiących się też nie zauważymy w jej towarzystwie , póki co wiemy że jest ładną blondynką,

Gość kaya5556
Nergal nie ma dziewczyny, ta laska to tylko jego znajomna..ludzie....on sam mówił że teraz unika głebszych związków ...jest śmieretelnie chory, ma raka, nie chce brac odpowiedzialności za kogoś....ma sumienie i wie że nie mógłby kogoś wykorzystywać,..poza tym jest bezpłodny po chemii i naświetlaniach...szkoda mi go strasznie, bo pomyje jakie na niego wylewa jego była 'narzeczona' (któa trzymałą kciuki żeby umarł i dał jej spokój) są zupełnie niewspółmierne do tego, jakim jest wspaniałym człowiekiem