Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adekoRPS

Problem z Dziewczyną

Polecane posty

Gość adekoRPS

Witam, ostatnio pisałem z pewną dziewczyną i zapytałem się jej czy mam u niej szanse odp: może I pewnego razu przyszedł do mnie kumpel i zalogował się na swoje gg i zaczął do niej pisać czy ma jakiegoś chłopaka na oku [chciałem sprawdzić czy napisze coś o mnie] i odpisała że pisze do niej jakiś koleś ze szkoły ale on jest ciotą, i wysłała moje zdjęcia i napisała że ja się jej nie podobam. Ale czemu nie napisała mi tak od razu ja tylko sobie zrobiłem nadzieje a ona wygaduje wszystkim że jestem ciotą ;/

Gość A K I M A
Bezczelna ta dziewucha TYLE

Gość detijam
Pewnie Twój kumpel miał z Ciebie ładną pompę. :D

Gość adekoRPS
ale co ja mam zrobić bo czuję się tak dziwnie ;/ chodź dostałem kosza już od kilkunastu dziewczyn to teraz jest najgorzej... aha i ona nadal ze mną pisze bo mój kumpel miał mi tego nie mówić

Gość Lisavietta
dzieci...

Gość adekoRPS
mam 15 lat dziś nawet pojechałem pod jej dom na skuterze ok.15km a na polu z -5*C bo twierdziła że jest w domu a gdy podjechałem i ledwo co zadzwoniłem bo nie czułem rąk z zimna to powiedziała że jedzie do sklepu na zakupy z kumpelami i nie ma teraz czasu na rozmowę i rozłączyła się ale co ja mam zrobić? Próbować dalej z nią czy lepiej o niej zapomnieć, tylko jak ? :(

Gość kjalsjdhljk;dfsa
A ty człowieku żadnego poczucia godności nie masz?? Napisz ze jednak nie odpowiada ci intelektualnie i nie masz ochoty dalej ciągnać znajomości (jeśli sama do ciebie napisze) a jeśli to ty się jej narzucasz to przestań bo robisz z siebie ofiarę!!!