Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematy prawiczka

Trzeba się zmierzyć z tym że się pewnie będzie dla panny mniej atrakcyjny od ex

Polecane posty

Gość Dylematy prawiczka

Niestety ale jak dziewczyna była wcześniej z przystojniakiem to trzeba się będzie liczyć z tym, że się będzie ją mniej podniecało, nie będzie się dla niej atrakcyjnym jak byłym, będzie miała mniejszą ochotę na seks i dłużej trzeba się będzie starać żeby poszła do łóżka

Gość Dylematy prawiczka
Mnie po prostu przeraża jak dziewczyna była wcześniej z jakimś przystojniakiem. Wiem, żebym był przez nią po prostu gorzej traktowany, jako facet gorszej kategorii

Gość Dylematy prawiczka
Czuję się po prostu gorszy od przystojniaków, z którymi kobieta od razu idzie do łóżka, na pierwszej randce z powodu fajnego wyglądu, a ja bym musiał się o nią starać miesiącami

Mnie po prostu przeraża jak dziewczyna była wcześniej z jakimś przystojniakiem: koleś a czy wyobrażasz sobie co przeraża tą kobietę co będzie sie z tobą spotka ....o ile sie spotka z tobą ! Może zejdź na ziemię koleżko

Gość Dylematy prawiczka
Każda w miarę ładna dziewczyna może mieć za sobą związek z przystojniakiem i musiałbym się liczyć, że bym pewnie jej tak nie podniecał. A ja nie chcę być w związku, w którym seks i fizyczność będą gdzieś na dalszym planie

Gość dlatego lepiej nie brac
sie za lane dziewczyny, bo takie pewnie byly w zwiazkach z przystojniakami