Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Ile możecie wypić piw? Rekordy

Polecane posty

Gość Hunter 2-1
@telefon dotykowy: to nie wypiłeś 5 piw i 0,7, tylko 5 piw i lekko ponad dwie setki :P (dzieląc jedną 0'7 na trzy osoby)... Ja nawet lubie zmieszać, z 2 piwka, później jakaś wódeczka, a później jeszcze jakieś piwko, no i w miedzy czasie zapalić trawki, jak ma się zły dzień to szybko się ląduje w domu, ale na ogół obywa sie bez ekscesów..

Gość 33letnia PANNA
tak na powaznie ? ani jednego- nie znosze browka , normalnie mi nie smaczy ,nawet te babskie redsy etc .

Gość Hunter 2-1
no redsy i tym podobne są niedobre, ale klasyczne jasne piwo nawet lubię..

Hunter 2-1 @telefon dotykowy: to nie wypiłeś 5 piw i 0,7, tylko 5 piw i lekko ponad dwie setki (dzieląc jedną 0'7 na trzy osoby)... oj chłopie...nie napisałem że wypiłem całą flaszkę tylko pół 0,7 nawet i więcej bo nie liczyłem kuzwa jak WY, tylko ja i kumpel najwięcej wypiliśmy a reszta grupa nie mieli już siły wypić...

Gość krajcek
wina nie piję wogóle- jedynie przy imieninach kieliszek dla smaku. apropo piw. szczerze mówiąc w moiom przypadku jes tniemożłiwe upić sie browarami do nieprzytomności. jak już wypije z 8-9 to więcej nie mogę fizycznie w siebie wlać. jestem ostro wcięty ale nigdy nie zaliczę zgona. jeśli chodzi o gorzałę to zależy od dnia ale od 0,5 -0,7 jestem w stanie jeszcze kontaktować, powyżej raczej zdołam dojść do łóżka i gleba.

Gość gość
ja do niedawna po 6 piwach ledwo wiedziałem co się dookoła dzieje, teraz po roku jak dość często wychodzę na to piwko to 8 wypije i jeszcze nie jest tragicznie oczywiście nie na szybko tylko w przeciągu ok 3h, Wódeczka mi wcale nie wchodzi miałem wstręt przez około rok i zdarzyło mi się że nawet jak polali mi do kieliszka powąchałem i musiałem lecieć zwymiotować, teraz jak piję przez kilka godzin lub pół nocy to zależy od dnia wymiękam między 0.5 a 0.7 a wstręt mam cały czas muszę pić schłodzoną bo po ciepłej muszę lecieć szukać miejsca do zwymiotowania

Gość Wasmachten
1jedno piwo i żygam (sikam)

Gość gość
moge wypic 4 w weekend, ale musza byc slabe , czyli lech , carlsberg juz po zywcu czuje wieksze alko i te 3 lubie bardzo desperados te duze z biedry za 3.99

Gość gość
18 piw goloneczko a potem wódeczka :) tak było za młodu bez zaliczenia zgonu.....teraz abstynęcja