Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana233333

zniechecenie do seksu

Polecane posty

Gość zakłopotana233333

Miałam jednego partnera seksualnego, byliśmy razem 3 lata, seks był nie udany, ja nigdy nie miałam orgazmu, mało kiedy potrafił mnie zaspokoił, gra wstepna rzadko, raczej egosita myslacy tylko o swoich potrzebach. Pod konic naszego zwiazku nie chciałam seksu, nie czerpałam z niego żądnej przyjemności a wrecz mogę powiedzieć ze mnie zniechęcił do seksu i tak mam do tej pory.... Obecnie poznałam kogoś iskrzy miedzy nami i wiem ze nadejdzie taki dzień ze wkońcu posuniemy się dalej, ale ja się boje... niby chce bardzo ale jak co do czego dojdzie to ja albo spasuje albo bede udawać i nie czerpać zadnej przyjemności, cały czas mam w głowie ten nie udany seks, to że nie miałam żadnej z tego przyjemności, że nie potrafił mnie zadowolić, podniecić, pieścić itd ma ktoś taki problem? ja mam chyba jakąś blokadę... proszę o rady

Gość zakłopotana233333
up proszę o jakieś rady kto był w podobnej sytuacji lu jest co ja mam zrobić by się przełamać

Gość zakłopotana233333
nikt mi nie pomoze:(

Gość ciekwe ciekawe
jak nie bedziesz o tym myśleć to może samo przejdziesz, trafiłaś na jakiegoś egosite myślacego tylko o swoich potrzebach a przeciez tak nie jest. Skad wiesz jaki ten bedzie, może on bedzie potrafił cię pieścić, doprowadzić do orgazmu, zająć się tobą jak nalezy, czym sama o tym myślisz to sama sobie szkodzisz, nie myśl o tym co było tylko pomyśl jaki moze byc udany seks, zeby czerpać z niego przyjemności:) głowa do góry

Gość ja też już się zniechęciłam
tak ogólnie to seksu, ale dobrze mi z tym. Za dużo cennej energii pożytkuje się na coś, co nieszczególnie na to zasługuje, jeśli nie jesteś pewna, że Twój partner to ten na zawsze :)

Gość żizellla
musisz zrozumieć że to kwestia także parnera a nie tylko ciebie, dopóki tego nie wbijesz sobie do głowy nie masz szansy na udany seks, od faceta też trzeba wymagać zaangażowania