Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

mój chłopak ma wolną chatę i nawet mnie nie zaprosi

Polecane posty

mojego chłopaka rodzice wyjechali na 3 tygodnie mój chłopak ma wolną chate jest tam sam i nawet mnie do siebie nie zaprosil. 2 tygodnie temu mówił że rodzice jadą i żebym przyszła do niego mieszkać na ten czas. a teraz jak już ma chate wolną to ani słowa mi nie powie bym przyszła albo coś nic;/

no to go zapytaj co on bedzie przez ten czas sam w domu robił?! Ej no bez przesady,zrobi tam burdello bum bum a ciebie zaprosi 2 dni przed przyjazdem rodziców zebyś posprzątała

Gość sdfg
bo i po co ciebie ? zaprosił inną

Gość zagubiona555
moze inną chce zaprosic?

Gość monisia1234
miałam taki przypadek raz, koleś mnie nie zaprosił i go rzuciłam. Jakby kochał to by chciał Ciebie non stop, a mając wolną chatę zaprosilby Cie na 3 tygodnie :)

Gość ale z was tłuki
a moze on chce pobyć sam, zwyczajnie- SAM! Bez rodziców, którzy ciągle zrzędzą, bez dziewuchy- co ma niewiadomojakie wymagania. Moze on chce odpocząć od wszystkich i wszystkiego. I zatęsknić

Gość monisia1234
pojechałam do Janova possać araba i dostałam kopytem .. co robię źle?

sama nie wiem. co o tym myslec. glupio mi tak go o to zapytac. takich sytuacji jest wiecej. np mielismy pojsc do kina nadchodzi dzien w ktorym mamy isc do kina i nie idziemy. albo mowil ze poszuka mieszkania bysmy zameiszkali razem a tu nic.;/ takich sytuacji jest wiecej

Gość cxax
Jak Ty jestes moim roczniiem to wspolczuje, ze takie tepe chodza po swiecie, FACECI ZAWSZE DUZO MOWIA A GOWNO ROBIA ZAPAMIETAJ TO SOBIE WRESZCIE.

Gość xoxomox
a ile razy on ma cie laskawie zapraszac???? 10??? czy moze powinien jeszcze zamowic lektyke coby doope szanownej ksiezniczki przetransportowac????? :D:D:D