Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celeatia1

MŻ plus STEPPER czy schudnę, wyszczuplę nogi?

Polecane posty

Gość celeatia1

Dziewczyny wiem,że to nie ten dział bo tu głównie DIETY ale myślę,że skoro się odchudzacie to macie też jakieś doswiadczenia w ćwiczeniach , które te diety wspomagają... Ja stosuję dietę MŻ od niedawna. Od wczoraj mam stepper. Wczoraj ćwiczyłam na nim 2 razy po 10 minut,dziś 45 minut jedne raz.Na najlżejszym obciążeniu. Pot się ze mnie lał, że koszulkę i spodenki od razu musiałam uprać... Chciałabym wyszczuplić nogi, głównie uda i "bułki" nad kolanami.Czytałam różne opinie i w końcu nie wiem czy można wyszczupleć, zrzucić centymetry czy nabrac masy mięśniowej? Jakie są Wasze doświadczenia? Ile czasu, jak często trzeba na nim ćwiczyć by był jakiś efekt widoczny???

Gość celeatia1
podnoszę :-)

Gość *liliann
Schudniesz i ładnie się wyrzeźbisz. Ja po miesiącu widziałam efekt, ale do steppera dołożyłam A6W i wtedy "boczki" naprawdę zniknęły :) Grunt to regularne ćwiczenia.

Gość celeatia1
lilian dziękuję za słowa pocieszenia. a ile czasu, ile razy w tyg Ty ćwiczyłaś (codziennie, ile czasu) ???? czy stosowałaś też jakąś dietę? czy widać było efekty po ubraniach w obwodzie ud, kolan?

Gość celeatia1
lilian i mam jeszcze pytanko czy jadłaś słodycze czy zero słodyczy, bo to mój nałóg, ale kupiłam chrom, może mi przejdzie apetyt na nie

Gość *liliann
Jadłam słodycze, dlatego wolniej chudłam. Na stepperze to ćwiczyłam minimum godzinę codziennie, tak że lało się ze mnie a potem min. 2h innych ćwiczeń na każdą partię ciała. Efekty były, bo schudłam ponad 20kg w rok. No ale jak ćwiczyć przestałam to przytyłam 7 :) I już mi się nie chce bawić w treningi.

Gość celeatia1
lilian, super wynik, aż pozazdrościć można :-) ja nie chcę duzo chudnać, tak 8 kg to już max. 5 byłoby super. głównie mi o wyszczuplenie nóg, ud, kolan chodzi. a tych słodyczy to duzo jadłaś? codziennie? jaki to był rodzaj (ciastka, czekolada, wafle, batony) ?