Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjkuiuioiu

Zakładacie dziecku to samo ubranie np na drugi dzień?

Polecane posty

Gość gjkuiuioiu

Rzecz jasna nie chodzi mi o ubrania po domu tylko np o ubieranie do przedszkola.Jesli dziecko wraca z przedszkola i np nie pobrudziło bluzki,nie ma na niej plam itp to czy mimo to wrzucacie ją do kosza na pranie czy odkładacie na półke.To samo z podkoszulka?Nie chodzi mi o swetry czy spodnie bo wiadmozo ze się nie pierze tego codziennie ale ja mam takie głupie uczucie ze te koszulki i bluzki po 8 godzinach są przepocone i wrzucam do praliki ale z drugiej strony skoro nie mają plam?j ak wy robiie?

Gość apaulina
to wiadomo że jak przpeocone to nei włożysz dziecku ale jak czyste i swierze to dlaczego nie

Gość gjkuiuioiu
do osoby powyzej i wzajemnie,choiaż nigdy nikomu zegos takiego nie życzyłam ale to juz przegięie.

Gość raczej do prania
Wolę dziecku codziennie świeże rzeczy ubierać. To jest przyjemne mieć codziennie świeże rzeczy w takich znoszonych 2-3 dniowych sama się źle czuję.Poza tym ubrania syna przechodzą zapachami z przedszkola np. "obiadem" i wtedy nie są już takie świeże.

Zawsze na drugi dzień zakładam dziecku świeże ubranko - uprane z szafki . Noszone idą do prania bez znaczenia czy mają widoczne plamy czy nie .

Gość idzie zima............
zawsze zakładam czyste.jeśli nie są brudne to są przepocone.

Gość utvmk
jesli bluza jest czysta to zakładam ją następnego dnia dziecku

Gość idzie zima............
moja córka nie chodzi w szkole w bluzie czy sweterku bo jest jej za ciepło.zakładam jej bluzkę z długim rękawem ( bez podkoszulki),getry,spódniczke,rajstopki...zależy od dnia...i nie wyobrażam sobie żeby jej to samo zakładać na drugi dzień.Bluze lub sweterek zakładam na drogę do szkoły ale jej to zdejmuje i wisi w szatni więc nie zakładam jej takich rzeczy codziennie czystych.