Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewwrewrerew

Cała prawda o tych wszystkich sieciówkach

Polecane posty

Gość rewwrewrerew

Kupiłam sweter w jednej z droższych sieciówek, dałam za niego 160 zł. Miałam go na sobie jakieś trzy razy, i już po tym czasie strasznie się zmechacił. Na bazarze natomiast kupiłam sobie inny sweter (bardzo fajny, niczym nie odbiega od tych rzeczy z sieciówek pod względem wizualnym). Dałam z niego 40 zł. Nawet nie wiem, ile razy miałam go na sobie, ile razy prałam. Wygląda praktycznie jak nowy Od dziś kupuję na bazarze :D

Gość hdbchjcbskjs
bo ludzie wolą paradować z siatkami od sieciówek niż w przezroczystej reklamówce z bazaru :D

Gość ffggghghhgj
no ja to wiem i bez kupowania szjasu za 160 zl... trzeba miec we lbie nasrane zeby za kawalek szmaty dac tyle kasy... no ale jak kradniesz i masz kase albo dostajesz od kogos to niedziwne ze latwo ci wydawac... najtrudniej wydawac uczuciwie zarobione pieniadze ciezką wlasną pracą..

Gość hahabehehe
a ja mam odwrotne doswiadczenia. kupilam w drozszej sieciowce sweter 3 lata temu, nosze go bardzo czesto i byl prany niezliczona ilosc razy i wciaz wyglada jak nowka. niedawno kupilam sweter na bazarze, po pierwszym praniu kolor wyplowial i caly sie zmechacil. nigdy wiecej nie kupie niczego na bazarze...

Gość rewwrewrerew
"no ja to wiem i bez kupowania szjasu za 160 zl... trzeba miec we lbie nasrane zeby za kawalek szmaty dac tyle kasy... " Nigdy nie zrozumiem, dlaczego obcy ludzie mają problem z tym, na co inni wydają kasę i ile wydają :O

Gość rewwrewrerew
hahabehehe - ten który kupiłam za te 40 zł miał na metce "made in italy" ;) Od razu założyłam, ze to ściema, ale może nie? W tych wszystkich Zarach itd to wszystko jest przecież Made in Turkey, Kamodża itd. Ale z drugiej strony Zara właśnie ma fajny rzeczy w Basic, eleganckie spódnice itd, to akurat jest fajne Mi chodziło bardziej o swetry/bluzki

Gość chogata
te rzeczy za bazaru na pewno nie sa z wloch, tak jest tylko napisane.. a jesli chodzi o te swetry to sprawdz z jakiego materialu sa zrobione i nigdy wiecej nie kupij swestra, czy to na bazarze, czy to w sieciowce, z tego materialu PS. H&M to bazarowa sieciowka!

Gość rewwrewrerew
No właśnie sweter z bazaru mam super, i kupię tam więcej