Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pom贸zcie ee

czy TERAZ podlewac kwiaty na balkonie ? nie mam pojecia

Polecane posty

Go艣膰 pom贸zcie ee

mam takie pn膮ce i nie wiem czy przy takiej temp podlewac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
trzeba w miar臋 mo偶liwo艣ci nasladowa膰 natur臋 mokro maj膮 te rosn膮ce w ziemi na dworze? tak czyli - podlewa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joela
Mam jeszcze pi臋kne pelargonie rosn膮ce w koszu w zacisznym miejscu i jeszcze je podlewam co kilka dni i nie na noc .Teraz warto te偶 mocno podla膰 wszystkie iglaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuupppp
Je艣li idzie mr贸z to najlepiej podla膰 wszystkie kwiaty rosn膮ce w pojemnikach,donicach. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuupppp
Ja mam jeszcze tak jak Joela -pelargonie opr贸cz tego chryzantemy, wrzosy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukaszewska
Witam. W jednym sklepie ogrodniczym s膮 bardzo du偶e promocje na ro艣liny ogrodowe (Belgia) ceny s膮 bardzo konkurencyjne w por贸wnaniu do tych w Polsce chcia艂abym kupi膰 kilka iglak贸w itp. Jednak w Polsce b臋d臋 dopiero w grudniu wi臋c to nie najlepsza pora na sadzenie ro艣lin do gruntu. Moje pytanie brzmi czy te ro艣liny przezimuj膮 mi w doniczce w miejscu gdzie b臋dzie ciep艂o je偶eli b臋d臋 je podlewa膰 itp.

Udost臋pnij ten post

w Belgii sa w og贸le du偶o 艂agodniejsze zimy, wiec byc mo偶e te ro艣liny w og贸le si臋 na polskie zimy nie nadaj膮 trudno mi co艣 powiedzie膰, bo nie wiem, o jakie ro艣liny chodzi je艣li chcia艂aby艣 je tu przywie藕膰 z ciep艂ej Belgii w 艣rodek polskiej zimy, to najlepiej by艂oby je przezimowac tak, jak by mia艂y u siebie, czyli w okolicach 0 stopni ro艣liny zewn臋trzne nie nadaj膮 si臋 do zimowania we wn臋trzach, czyli w temp. 20 st.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lukaszewska
Mi chodzi o zwyk艂e iglaki typu tuja 艣wierk. Czy te偶 lisciaste krzewy rododendron hortensja ktore u nas tez rosna

Udost臋pnij ten post