Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradna od jutra

w tym miesiacu zapisjue wszystkie wydatki

Polecane posty

Gość zaradna od jutra

postanowilam sprawdzic ile wydaje miesiecznie na jedzenie, kosmetyki, ciuchy itd itd, ktos z was robil taki eksperyment? zapisywal kazdy wydatek? ile wam wyszlo? podajcie wiek i czy zyjecie sami czy z rodzina czy z kims :) chyba najbardziej interesuje mnie ile wydajecie miesiecznie na jedzenie, bo mnie sporo wychodzi :| po tym miesiacu zrobie podsumowanie i cos czuje ze bede musala zaczac szukac oszczednosci :(

Gość zaradna od jutra
nikt?:/

Gość a wyludzenie na policje
ja tak robilam dawno temu, wyszlo mi ze w chuj kasy wydaje na kosmetyki (a az tyle mi nie trzeba) i na zywnosc ale na pierdoly w stylu czekoladki, chipsy itp a nie na normalna, zdrowa. nie zapisuje, ale staram sie mocno kontrolowac czy rzeczywiscie kupowana rzecz jest mi niezbedna. raz na jakis czas jednak sobie folguje i kupuje np 2 paczki ciastek i chipsy, ale nie tak czesto jak kiedys.

Gość zaradna od jutra
ja slodyczy unikam, ale duzo wydaje np na owoce i warzywa, bo jem ich spore ilosci.. niby robie zakupy w biedronce ale nie wszystko, wiele rzeczy tm jednak nie ma, i nie do wszystkich produktow mam zaufanie:/

Gość D D D DDDDD
NO WLASNIE SOBIE ZAPISALAMILE KASY POTRZEBUJE NA GRUDZIEN I RECE MI OPADLY BO BEZ SWIAT POTRZEBUJE KOLO 3500 A BEDE MIALA 3100 NO JUZ NIE MAM SILY MAM MEZA I DWOJKE DZIECI

Gość zaradna od jutra
piszcie:)

Gość zycie studenckie jest
podniose bo jestem ciekawa jak inni, ja wydaje jakies 4 stowy na jedzenie

gdyby mi sie udalo jesc mniej to bym na pewno zaoszczedzila :P

Gość adrianna ***
kiedyś byłam zmuszona to oszczedzania na wszystkim tym sposobem ( zapisków) udało mi sie wyeliminowac wydatki które nie były niezbedne sama się zdziwisz ile kasy idzie na bzdety, które mozna zastąpić wartosciowszymi i tańszymi produktami :)

Gość zaradna od jutra
Adriana, ale zalezy mi na zdrowym odzywianiu.. jem sporo chudego mięsa, ryb, pieczywo staram sie jesc lepsze a co za tym idzie drozsze :/ podaj przyklad, na czym np oszczedzalas i w jaki sposob? :)

mozna np zrezygnowac z kolacji, i juz 1/3 wydatkow na jedzenie zostaje w kieszeni :D