Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbórka z lutego...

dziecko z piwem

Polecane posty

Hej, na facebooku mam zdjęcie mojego synka z puszką piwa w łapce. Wczoraj napisała do mnie pewna osoba, nieznana mi że wysłała już mój profil do odpowiednich instytucji które dobiorą się do mnie za to że rozpijam nieletnich :/ Synek ma 3 lata i dla jaj z tą puszką ma zdjęcie. Napisałam to do tej osoby a ona, że już za późno i pewnie w poniedziałek ktoś się do mnie zgłosi w tej sprawie :( Wierzyć w to, czy to jakaś ściema?

Gość jasne ze ściema
komuś sie nudzi nie ma co z sobą zrobić. Olej to. Myślisz ze nie mają co robić tylko sprawdzać z czym dzieci mają fotki na facebooku? Proponuje zablokować galerię tylko dla znajomych jeśli tam jest taka możliwość bo jak widzisz pełno świrów.

No, już zablokowałam galerie i podstawowe dane. Ale ona mnie nadal straszy, że to nic nie da, bo oni mają jakieś programy i mnie namierza i tak.

Gość jasne ze ściema
Tak oni nic nie robią tylko namierzają takie pierdoły. Mam rodzinę w policji i uwierz mi ze się takimi błahostkami nie zajmują. Żeby coś się ruszyło ktoś musiałby zgłosić pisemnie o przestępstwie i potem się to bada. Ale jakby poszła zgłosić coś takiego to co najwyżej by jej powiedzieli co o niej myślą.

Gość spoko moko luz bluz
Powiem tyle: jesteś kompletnie jebnięta!!!!!!!! jak możesz wrzucać do internetu zdjecie 3-latka z piwem? Postradałaś już rozum, czy co???? Głupia jesteś i to bardzo, patologia

Gość jasne ze ściema
Napisz jej że czekasz na te odpowiednie służby z niecierpliwością i zapisujesz sobie całą korespondencje od niej i zgłosisz to jako "nękanie" i może mieć nieprzyjemności. Na pewno jej przejdzie.

Gość totolotek
jakby zamierzała gdzieś to zgłosić to by zgłosiła bez straszenia Ciebie. Ale to zdjęcie nie jest przestępstwem, więc nie masz się czym przejmować :-)

Gość nie mam konta na Facebooku
ale dzieci mają zdjęcia z puszkami po piwie, bo nie wiedzieć czemu uwielbiały się nimi bawić, chore teraz sa czasy, że ludzie się do takich rzczy czepiają :O

Gość a mi sie tam podoba
bosh ja jak bylam mala to pamietam jak tata wsypywal mi do puszki po piwie groszek zaklejal tasma i mialam "grzechotke" :P taka duperela a cale tygodnie sie tym bawilam :D

Gość jasne ze ściema
Mój dziadek kolekcjonował puszki po piwie. Z różnych stron świata. Super miał kolekcje w sumie ma ją nadal. Mam nie jedno zdjęcie na tle tej piramidy z rożnych puszek. Dziadek nie pija piwa wcale i nigdy nie pił.

Gość ligia*
ZGODZĘ SIĘ, ZE CHORE CZASY, ZE SIĘ LUDZIE CZEPIAJA, dojdzie niedługo do absurdu, że dzieci powsadzaja do wiezień rodziców za ostrzejszy ton głosu :-O ale rowniez uwazam, ze zdjecia z piwem malych dzieci swiadcza o malej inteligencji i prostactwie, niewazne, czy zamieszczane na facebooku czy nk czy nie :-P

Gość nie mam konta na Facebooku
czemu prostactwie? dla mnie fotografia to dokumentacja tego co się wydarzyło, skoro dziecko lubiło się bawić puszka po piwie, to czemu tego nie udokumentować? ... dla mnie wciskanie mu w takiej sytuacji zabawki FP - żeby "ładnie wyglądało", to takie "sranie wyżej niż się ma dupę" :O