Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiasi16

zasiłek rodznny na konto jak to jest?

Polecane posty

Gość Asiasi16

Witam wszystkie mamy.Mam do was takie pytanie przy załatwianiu rodzinnego podałam nr konta. w moim miescie rodzinne wypłacane jest 21 kazdego miesiaca czy na koncie bede miała 21 tak jak wypłacaja na reke czy dopiero 21 wysla mi na konto i za kilka dni bede miała. pomozcie bo zabardzo sie w tym nie orientuje:):)

Gość Asiasi16
wie ktos cos na ten temat?

Gość apaulina
zapytaj w ops skad my mamy wiedzieć jesli wysłali w piątek jak mieli kase będziesz jutro miała na koncie ejsli jutro zaniosą listy to dopieor po jutrze bedziesz miec no chyba ze szybkiem eliksirem przesyłaja zadzwoń i zapytaj

Gość u mnie jest tak że
wypłacają do 25każdego miesiaca i do tego 25zawsze pieniadze są, raz późneij raz wczesniej, przecież oni muszą wysłać kilkaset przelewów z jednej gminy, nie jesteś sama jedyna.napewno masz na decyzji zę pieniądze wpływaja DO 21

mojakoleznaka dostaje pieniadze na konto i podam przyklad np pieniadze dawaja 21 i 22 . ona ma na konto i zawsze jej wplywaja 22 lub 23 .

Gość 21-go
wypłacaja-jesli masz konto w innym banku niz mops to wtedy masz na koncie na drugi dzien-jesli dzien wyplaty wypada w piatek to kasa dopiero w poniedzialek