Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siosttraa

czy mozna brac tab.anty w kazdym dniu cyklu?

Polecane posty

Gość siosttraa

lekarka przypisala mi tabletki bo mialam problemy hormonalne.ostatnio je odstawilam i problemy powrocily;boli mnie podbrzusze,puchne i mam plamienia. jestem w polowie cyklu i chcialabym od dzis zaczac brac ponownie tabletki. Wie ktos z was czy mozna od polowy cyklu zaczynac brac?nie chodzi mi antykoncepcje.

Gość Keczup i musztarda
Możesz zacząć brać nawet w połowie cyklu ale przez tydzień musisz się dodatkowo zabezpieczać.

Gość Kłoliberek
Zgadzam się, nie można brać ja brałam i co? I mam wrastającego paznokcia u małego palca lewej stopy!:( to na pewno przez te śmiercionośne tabletki!

Gość siosttraa
nie przesadzajcie,musze brac tabletki hormonalne.lekarka mi doradzila bo mialam bole podbrzusza,wypadaly mi wlosy,tylam,plamilam przez ok 2 tyg.po okresie. teraz wszystkie objawy powrocily i nie chce czekac do 1 dnia miesiaczki. Chce zaczac juz dzis brac,bo czuje sie fatalnie dzieki za wypowiedzi

Gość 65481654789
Nie słuchaj tych idiotek, anty nie powodują raka. Mi gin polecił dodatkowe zabezpieczenie przez 3 tyg, ale to było 6 lat temu.

Gość musisz brac w pierwszym dniu m
miesiączki

jesli masz problemy hormonalne nie komplikuj tego wiecej, taka ingerencja tabletek w polowie cyklu nie jest dobra, organizm zwariuje poczekaj te dwa tygodnie i wez tabletki tak jak sie nalezy w terminie

mozesz zacząć brać teraz ale skuteczne będą dopiero przy drugim opakowaniu

Gość siosttrra
widze,ze zdania sa podzielone. wlasnie organizm moj wariuje od tego,ze nie biore tabletek w tym miesiacu. chce zeby wszystko sie jak najszybciej unormowalo. nie zalezymi na antykoncepcji,bo bede sie dodatkowo zabezpieczac.

Gość To bierz
te tabletki dziewczyno! naxd czym sie zastanawiasz. Moglas sie lekarza spytac od razu ale czasem sie nie mysli o takich rzeczach, ale moze mozesz zadzwonic i sie spytac tak dla spokoju ducha? Wedlug mnie nic ci nie bedzie jak zaczniesz od teraz. Nie raz sie zdarza zapomniec jednej czy dwie czy niektorym wiecej...i jakos zyja. Po prostu nie beda cie zabezbieczac i tyle. Na pewno ci nie zaszkodza.

Gość To bierz
poza tym teraz tabletki mozna brac w ogole przez caly czas i nie robic przerw na miesiaczki. Zycie bez okresu-raj na ziemi;)