Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjej

szukam dobrego prawnika

Polecane posty

Gość ojjjjej

Witam, potrzebuję dobrego prawnika, który zajmie się moimi sprawami . Jestem po rozwodzie i nie mam podziału majątku, dodam jeszcze, że rozwód był bez orzekania o winie, czy możecie mi kogoś polecić? Jestem z okolic Warszawy.

Gość marcin1994
Jestem w 2 klasie liceum, ale od zawsze chcialem studiowac prawo, dlatego wnioskuje, ze sie nadam :). Pytaj.

Gość A K I M A
Marcin :D:D:D

Gość ojjjjej
pytam poważnie, Marcinku czy rodzice wiedzą że wchodzisz na forum kobiece?

Gość juz sam fakt ze
szukasz go tutaj swiadczy o twojej niedojrzałosci. Ile masz lat niewiasto?

Gość ojjjjej
Tak szukam tutaj, być może ktoś kiedyś miał podobną sytuację , nigdy nie korzystałam z takich usług mało wiem na ten temat i może ktoś mi coś doradzi. Czemu uważasz, że jestem nie dojrzała?

Gość ojjjjej
Mój mąż przed rozwodem podpisał ze mną umowę notarialną odnośnie alimentów dla dzieci, teraz się z tego nie wywiązuje bo podobno nie ma pracy... nie mamy podzielonego majątku i jeszcze trochę innych spraw nie załatwionych, dlatego szukam prawnika

No to najpierw idź do komornika z pisemkiem od notariusza w sprawie ściągnięcia zaległych alimentów. Co do podziału majątku to albo dogadujecie się sami, albo piszesz pismo do sądu o powiał. PS. Na kogo zapisany jest dom?

Gość ojjjjej
dom jest na nas dwoje, szukam kogoś kto zajmie się moimi sprawami bo ja nie mam zielonego pojęcia co gdzie i z czym

Gość prawie jak prawnik
polecić ci nikogo nie polece ale moge cie przelecieć :classic_cool:

Gość AnnaAnton
Przyjaciółka poleciła mi radcę prawnego z Bydgoszczy, który wcześniej wykonywał czynności sędziowskie w sprawach podział majatku. Przyjechał do Wawy na osobistą konsultację. Inteligenty, rzeczowy, opanowany. Przedstawił mi plan działania i wyjaśnił wszystkie wątpliowści. Postępowanie przed sądem ma się ku końowi w toku i jestem bardzo zadowolona. Honorarium - jak porównałam u innej przyjaciółki rodziny - bardzo rozsądne. Nie mam teraz przy sobie jego wizytóki. Ustalę adres www i podam na forum. Powodzenia ;)

Gość AnnaAnton
Oto adres kancelarii prawnika, o którym wcześniej pisałam: rborowiec.pl

Gość kasia7467
tez jestem trakcie podzialu majatku. tylko u mnie jest tak ze ex wniosl sprAWE o podzial ze chce moje mieszkanie i mnie splacic, tylko ze tak naprawde kupione mieszkanie byly z moich oszczednosci z przed daty zawarcia zwuiazku i polega tu zasada surogacji . musialam wziac prawnika bo samej ciezko by bylo udowodnic ,narazie zaplacilam 2tys ,jak bedzie sie sprawa ciągnelaa to trzeba bedzie jeszcze zaplacic prawnikowi.

Dobry adwokat lub radca prawny nie musi znizac sie do reklamowania swoich uslug na forum. Znam dobrego radce prawnego specjalizujacego sie w temacie, ale nie zamierzam go osmieszac zamieszczajac tu jego dane. Poza tym widac, ktore wpisy tutaj to kryproreklamy, takich omijajcie z daleka! Jak juz chcecie kogos polecic, to mailowo, bo takie publiczne polecanie nie jest dobrze widziane w srodowisku prawniczym.

Dobry adwokat lub radca prawny nie musi znizac sie do reklamowania swoich uslug na forum. Znam dobrego radce prawnego specjalizujacego sie w temacie, ale nie zamierzam go osmieszac zamieszczajac tu jego dane. Poza tym widac, ktore wpisy tutaj to kryproreklamy, takich omijajcie z daleka! Jak juz chcecie kogos polecic, to mailowo, bo takie publiczne polecanie nie jest dobrze widziane w srodowisku prawniczym.