Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co o tym myslec

jak go zrozumiec?

Polecane posty

to nie jest mój mąż. i Przepraszam za literówki

Gość kgjhgfhgggj
moj ma tylko matke ale wiesz co, ciesze sie ze chociaz nie ma zadnych kolezkow, bo tego na bank juz bym nie tolerowala

od dwoch lat budzę się i czuję coś naprawdę dziwnego - nie ma we mnie szczęścia radości. jeszcze nigdy nie wstalam i nie powiedzialam: jak ja mocno kocham tego mojego faceta. nie moglabym mu powiediec: nie moge bez ciebie zyc. kocham go, ale czasami to mam ochote uciec albo zeby mnie ktos pokochal i zebym znalazla u boku innego szczescie. aAle niczego nie zmienie, mam rodziców ktorzy broniąn swoich zasad, ktorych ja nie moge łamać. wiem ze jakbym zerwala to moje zycie zamienilo by sie w koszmar. dlatego wole w tym tkwic. poza tym boje się samotnośći. nie chce byc sama.

Boisz się zaryzykować. Wolisz życie spędzić z kimś, dla kogo zawsze będziesz na którymś tam miejscu. Brawo, po prostu brawo

kgjhgfhgggj dwa lata temu moj facet mial przjechac do mnie pwenego wieczoru. ale napisal mi ze go glowa boli, chyba go grypa bierze i nie przyjedzie. za jakis czas dorwałam sie do jego tlefonu. okazało sie że wtedy klamal i zamiast do mnie wolal jechac z kumplem na kawe to takiej dziewczyny. dzis nie moge o tym zapomniec i mam uraz. a tego kolegi to nienawidzę za to ze mu taki pomysl podsunął. taka juz jestem... pamiętliwa

LittleMee chcialabym byc silną osobą jak ty ale jestem słaba... zawsze dziwilam sie rkobietom ktore są sponiewierane przez swoich mężów a mimo to są nadal z nimi. teraz widzę ze ja w pewnym sensie tez tak się zachowuje. strach mnie przytłumia.

Gość jabłko od jabłoni nigdy nie
mam 23lata. tak to jest rodzina, praca, kumple i dopiero JA

I Ty się boisz staropanieństwa? Dziewczyno Ty powinnaś po imprezach biegać, poznawać nowych ludzi, całować się z nieznajomymi facetami, wysyłać głupie smsy a nie w weekend kłaść się grzecznie do łóżka

przestań, całowanie się z obcymi facetami - to nie w moim stylu. całowałam sie w swoim zyciu z dwoma facetami i to w związach. nie w głowie mi imprezy i flirty. moglabym juz wyjsc zamąż ale jak skoro sie boję zycia z moim facetem.

nie widze w tym nic złego wyjsc za mąż, mieć dzieci, opiekowac sie nimi, dbac o ciepło domowego ogniska. a gdy dorosna isc do pracy i pomoc męzowi w utrzymaniu rodziny.

Jezu Ty naprawdę marzysz o karierze kury domowej... Rozwijasz się w jakiś sposób? Studiujesz?

oczywiscie ze studiuje. a ty co nie zamierzasz miec rodziny? czy chcesz zeby żłobek ci dziewci wychował?

Nie wyobrażam sobie siedzieć z dzieckiem do 7-8 roku życia, bo najpierw małe, potem trzeba odprowadzić do szkoły, zrobić kanapki, mężowi obiadek zrobić. Nie zamierzam zaczynać kariery po 30stce, bo wtedy będzie mnóstwo młodszych osób.

więc co zmierzasz? nie chcesz byc matką?

Oczywiście, że chcę, ale nie w tym momencie. Dopiero skończyłam studia, dopiero chcę zacząć prawdziwe życie, a nie zmieniać pieluchy. Chcę znaleźć pracę, zamieszkać z facetem, zobaczyć jak nam się będzie układało. Chcę pozwiedzać świat, zarabiać więcej niż 1200zł. Chcę świadomego macierzyństwa. Nie teraz, bo wszyscy mają dzieci (ale nie przyznają się, że połowa to wpadki).