Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funny_women

Odżywka do rzęs

Polecane posty

Dobra odżywka do rzęs - znacie taką, używacie? Gdzie kupić, żeby nie okazała się kosmetycznym bublem?

Polecam odżywkę firmy Diadem. Można ją dostać w drogeriach niesieciowych, albo w internecie. www.diadem.com.pl www.carolines-rose.com

Gość krlowao
L'Biotica albo Mavala

Gość gdy dorosnę
Moja koleżanka ma super odżywkę, niestety nie pamiętam jak się nazywa, ale wiem, że kupiła ja w salonie Beauty Clinic 8 w Warszawie. ma ją jakieś 4 miesiące, ale teraz bez żadnego tuszu ma super rzęsy! Jak któraś wie, o jaką odżywkę chodzi, to niech napisze i pomoże koleżance :)

Gość ustka
Chyba wiem o jaka odżywkę Ci chodzi! Odżywka nazywa się Revitalash i jest naprawdę rewelacyjna! Generalnie została ona stworzona dla kobiety po chemioterapii i jej pomogła więc wyobraźcie sobie jakie ma silne działanie! ja jestem jej wierna i na pewno co jakiś czas będę do niej wracać!

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
używam Revitalash od 3 miesięcy i efekt jest bardzo spektakularny, wręcz przeszedł moje oczekiwania ale jest pewne ale.Otóz niedawno zauważyłam,że zaczęły mi wyrastać włoski, cos na kształt dodatkowych rzęs poniżej powieki, tak gdzie zazwyczaj aplikuje się krem pod oczy.Odzywke nakładam pędzelkiem tuz przy nasadzie więc z pewnościa nie miała bezpśredniego kontaktu ze skóra w tym miejscu, ale tak czy inaczej włoski wyrastaja w niechcianym miejscu i jestem pewna,że to za sprawą Revitalash.Nie wiem co dalej, troche obawiam się stosowac odżywkę z uwagi na te nieprzewidziane skutki uboczne

Gość gość
L'biotica serum do rzęs,ma szczoteczke silikonowa taka jak od tuszu.Do kupienia w Super-Pharm na przykład ale nie tylko.Kosztuje od 10-18 zł,w zależności od tego czy jest promocja.Działa :)

Gość gość
Najlepsza jest revitalash, jedyna i niepowtarzalna :)

Gość gość
Dziewczyny ja stosuję od 2 miesięcy odżywkę realash, kupiłam ją ze względu na pozytywne opinie i przyznam że spełnia moje oczekiwania rzęsy wyraźnie się wzmocniły i wydłużyły, no i w końcu nie wypadała mi podczas zmywania makijażu. Ja zamówiłam od producenta Ankka realash nie podrażnia oczu oczywiście trzeba starannie aplikować odżywkę u nasady rzęs. Ja jestem bardzo z niej zadowolona a to dlatego, że moje rzęsy z natury były rzadkie i często wypadały np. przy zmywaniu z nich tuszu. Realash stosuję od 2 miesięcy i efekt widać wyraźnie: rzęsy się wzmocniły, są grubsze i dłuższe i w końcu nie wypadają. Odżywkę kupiłam ze sklepu producenta http://track.realash.pl/product/Realash/?pid=144&uid=2186 Naprawdę szczerze polecam

Gość Patrycja Eiduka
Ja zawsze miałam rzęsy w masakrycznym stanie i efekty przyniosło tylko aktywne serum do rzęs firmy L'biotica. Możesz je dostać w drogerii Hebe lub zapytaj w aptece. Naprawdę polecam :)

Gość gość
Tak, olejek rycynowy też jest całkiem okej, ale generalnie nie miałam po nich jakiś dłuższych efektów. Coś tam się zadziało i nic poza tym. Generalnie potem już ręce mi opadły jak po olejku poszłam do kosmetyczki i postawiłam na przedłużanie, potem doczepianie...cuda wianki. To jednak było fajne na chwilę, bo zniszczyłam sobie rzęsy już do tego stopnia, że zaczelam po prostu sobie rysować kreski na powiekach - wyglądałam...jak wyglądałam ale co tam. Generalnie naoglądałam się reklam z odżywkami ale tak sobie pomyślalam że wydawanie kasy już mnie nie interesuje bo domowy budżet na rzesy został wyczerpany. Na szczeście mój facet jest kochany i kupił mi odżywkę - tu mozecie sobie o niej poczytac www.miralash.com.pl. Kręciłam nosem, bo ja serio nie wierze w takie głupie gadki - posmaruj i ciesz się efektem motyla. No ale jak kupił to sobie smarowałam. No i tak minely 4 tygodnie. Powiem tak - jak patrze w lustro zaczynam widzieć rzęsy. To w sumie dziwne uczucie, bo serio, dla mnie to mega niespodzianka. I tak po woli zaczynam wierzyć w to ze po tych 8 tygodniach będe miala co malować...

Gość getina28
Teraz zamiast relash masz Miralash http://www.croc.link/2q0 lepsze nawet o wiele - zobaczymy. Nie wiem, czemu Relash juz nie ma, bo byl najlepszy, Ponoc mirealash ma byc duzo lepsze, jak mowia

Olejek rycynowy stosuje, już po kilku miesiącach stosowania widzę różnicę, mam dłuższe i grubsze włoski;-)

Gość gość
też stosowałam olejek rycynowy ale nie byłam systematyczna więc tylko delikatnie była poprawa.

Gość MonikaWu
Dobre pytanie... gdzie kupić żeby nie był to kosmetyczny bubel :) Już się na takie nacięłam, a więc najlepiej iść do apteki i coś sobie dobrać. Przynajmniej masz pewność, że ma w sobie naturalne składniki, a nie np. jakąś trutkę na szczury hehe. Dziś nie trudno o przekręty, taka prawda. Ja obecnie testuję www.lashvolution.pl i czekam na efekty. Póki co stosuję tydzień więc ciężko mi coś powiedzieć, ale jestem dobrej myśli.

Gość gość
Najlepsza do rzęs jest odżywka keratynowa ze strony Apteki pod Smokiem firmy GAL

Gość gość
W Kontigo kupiłam sobie fajne serum do odżywiania rzęs, efekty już widze bo mi tak rzęsy nie wypadają. W sumie duży wybór kosmetyków i przystępne ceny wię chętnie zamawiam u nich https://kontigo.com.pl/