Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaczekkkk

Krwawienie i ciaza ?

Polecane posty

w 2 tyg ciazy krwawienie, to jak samoistne poronienie, i zbiega sie z terminem miesiaczki. Jednak dla wlasnego zdrowia i zdrowia dziecka, jesli masz jakiekolwiek watpliwosci powinnas pojechac do szpitala aby obejrzal cie lekarz. A skad wiesz ,ze to ciaza i akurat 2 tygodniowa, to bardzo wczesnie, wiesz czasami nawet nie wie si e,ze jest sie w ciazy i z 3 tygodnie. Ja bym pojechala do lekarza, a moze ty jestes w wiekszej ciazy i nawet nie wiesz , moze to wlasnie 3-4 tygodnie. Lepiej jedz do tego szpitala.

bo bylsam u lekarza jak zaczela sie miesiaczka spozniac i powiedzial mi .. zreszta testy pozytywne wyszly mi z tad wiem ... lat mam 20 .. do miasta mam ponad 25 ..

Gość bSDFbesfbaE
WCZEŚNIEJ PIERDOLIŁA ŻE JEST SamA TERAZ MA ZAMIAR OBUDZIĆ PRZYJACIELA KTÓRY U NIEJ SPI, JEBANA ZDZIRKA, KŁAMCZUCHA ,

dobra ty juz sie nie przejmuj idiotami tylko zbieraj manatki i jazda do szpitala daj znac jak bedziesz cos wiedziec 3mam kciuki za dzidziusia

bylam w szpitaluu i co z tego mi wyszlo? nic bo mnie nie przyjeli po 2 powiedzieli ze to nie jest grozne ;/ a po 3 zebym szla z tym do przychodnii.. ;// kurw . a nawet mnie nie zbadal lekarz ... powiedzial ze z glupotami przyjezdzam .

Gość no tak właśnie
żartujesz sobie? W jakim mieście jest taki szpital? A co oni telepaci że bez badania wiedzą że to nic takiego?

no wlasnie chyba tak .. : a teraz w przychodni babka powiedziala mi ze to nic pilneeego ;/ dzwonie po innych bo ja umre z bolu zaraz ;/

Gość zalamka total
ja tak mialam okolo 3 tyg. ciazy wystapilo krwawienie i poronilam w drodze do szpitala ... tez mnie nie chcieli badac ale maz sie rozdarl i zbadali kazali 10 dni lezec nic nie robic ale dziecko i tak stracilam :(

Gość znowu ja i ja
niestety ale tak moze byc nie musi ale lepiej sie zbadac !! ja poronilam w maju i starama sie juz 6 cykl i nie wychodzi jakos :(

Gość znowu ja i ja
nie chce Cie straszyc ale lepiej sie przebadac ! krwawienie i silny bol tak wlasnie mialam ja ... i moje starania dalej w toku

Gość zalamka total
hmmm..to tak ja ja staram sie juz ladnych pare mies. i nadal nic

w którym mieście ten szpital? zgłoś to do nfz że odmówili ci badania zresztą musieli dać ci jakiś papier że u nich byłaś i ci odmówili pomocy jak coś teraz się stanie to ja bym nie odpuściła :/ a swoją droga jak oni mogli przecież wiadomo że na tak wczesnym etapie ciąży wszystko może się zdarzyć i ich psim obowiązkiem jest zbadać :/

Gość zalamka total
mi powiedzieli ze co druga tak wczesna ciaza konczy sie poronieniem i gdybym testu nie zrobila to bym nawet nie wiedzial ze jestem w ciazy .. gdyby nie maz wybiegla bym z tego szpilatla z placzem ale sie upral krzyku troche narobil i zbadali ..no ale okazalo sie ze juz nie ma ratunku :(

Gość no tak właśnie
gdzież ty mieszkasz dziewczyno że tak cię olewają? A do swojego gina nie możesz się na cito wbić?

Gość supernudziara
takijest nasz kraj i nasza polityka ja tez bylam w 3-4 tyg wsobote poronilam tez mi lekarz powiedzial ze to normalne i w czasie krwawienia nie zrobi usg na usg ide w piatek czy wszystko sie oczyscilo mam brac folik a teraz jestem na l4 odpoczywam psychicznie lecz juz dzwonia z pracy kiedy wroce a ja szczerze to bym wyjechala gdzies daleko zeby miec swiety spokoj lecz pieniedzy w tych czasach brak

no niestety moj przyjmuje wtorki i czwartki prywatnie :( aale zaraz pojde jakos do przychodni sprobuje sie wbic bez kolejki jakos .. heeeh . mam nadzieje ze nie stracilam dziecka :(

Przykro mi :( , mam nadzieje ze u mnie chociaz inaczej sie to skonczy .. bo ja nie wiem co zrobie i co zrobi chlopak .. tak bardzo chce tego malucha ehh . :(:(