Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachukana

Poratujcie co robić!!

Polecane posty

Gość Zachukana

Właśnie skończyłam rozmawiać z dziewczyną mojego brata. ręcę mi się tzresa to byl;a taka nie przyjemna rozmowa. Pwoeidziala ze nie cierpi mnie i mojej coreczki i zrobi wszystko zebysmy sie juz nie spotkali (tzn ja i moj brat) To redna zolza boje sie ze nastawi brata przeciwko mnie. Co robic????

Gość hej hej
A czemu wlasciwie ta powiedzia? Dodala cos jeszcze?

ale z niej glupia zdzira, nie przejmuj sie nią, może zabujała sie w bracie? zdarzają sie takie przypadki kazirodztwa w przyrodzie

Gość Zachykana
Powiedziała ze nie zyczy sobie zebysmy do niej przychodzili i zawracali jej glowe. Najgorsze ze moj brat jest w nia wpatrzony jak wobraz :(

Gość suharek
kolorowekredki ma rację. Mojego brata żona obstawiła go na całą rodzinę. Nie wierzy nam w ogóle. Także lepiej to nagrać. W sony ericssonach się da.

Gość suharek
kolorowekredki ma rację. Mojego brata żona obstawiła go na całą rodzinę. Nie wierzy nam w ogóle. Także lepiej to nagrać. W sony ericssonach się da.

Gość blablamox
sam nie wiemm...

Gość Zachukana
Mam taki telefon :) Moze tak zrobie ja zadzwoni jeszcze raz. Jesli zadzwonie. kurcze boje sie ze brat sie teraz ode mnie odwroci...

Gość suharek
mój brat też. Mama jest po zawale a przez niego tyle nerwów straciła. Jak ta jego zonka wszystkim obrabia dupe i jest taka materialistka ...

wiesz jakby się postawić na miejscu siostry i założyć, że ma ku temu powody. nie dziwie się, też bym tak zrobiła. chyba, z jesteś niewinna,a ona to frustratka bez większych powodów

Gość suharek
zrób tak przy pierwszej lepszej okazji. Ona jest jakaś nienormalna żebyś ty z bratem się nie widywała czy co ?

Gość Zachukana
Ona mnie od poczatku nie lubila. Zawsze starala mi sie dopiec; bo nie skonczylam studiow, nie pracuje i mam dziecko, nie wydaje na prawo i lewo jak ona. Jest naprawde nieprzyjemnie. A moj brat na to pozwala :(

Gość suharek
rób tak jak ona nie dawaj sobie w kaszę dmuchać. Pokaz jej że nie znalazła sobie kozła ofiarnego. Przecież żona mojego brata oberwie jak jeszcze jakąś plote na nas powie. Już obiecałam mamie. Wiesz niedość że plociuch to złodziej bo ukradla mi spinki i opaskę ... Mówię ci weź się w garść. Brat ci nie uwierzy bez dowodów. Ja przeszłam takie coś i do tej pory nie utrzymujemy kontaktu z bratem

Gość Zachukana
Pewnie ze czasem probuje sioe odgrysc! Tylko ze zaraz wtraca sie moj brat i jej broni :/ Suharek jak dlugo nie widzialas brata?

Gość Nanali
Aczemu one tk cie nielubi? Moze ma powod?