Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na święta w góry

Boże Narodzenie w górach

Polecane posty

Gość Na święta w góry

Witam Mam pytanie. Mianowicie,czy mógł by mi ktoś polecic jakies fajne kwatery prywatne w górach,np Wisła,Szczyrk gdzie można spędzic święta Wiem,ze to już troszkę pózno(w sensie,by cos znalesc ciekawego) ale może jednak jeszcze ktoś ma wolne miejsca(dla 4 osobowej rodzinki)

Gość Na święta w góry
Będe b.wdzięczna za kazą propozycję

Gość a co gogle kłują cie ?
szukaj w goglach a nie wymyślaj

Gość Na święta w góry
no mogła bym poszukac,pewnie,ale wole sprawdzone miejsca,na zasadzie: byłem-->polecam!

Gość Na święta w góry
ponawiam pytanie:)

Gość Na święta w góry
hmmmm nikt nie spędza świąt w górach???

Gość Janinka 8889
My planujemy spędzić święta oraz sylwestra w górach. Fajne przyjęcie organizuje www.Start.Zakopane.pl gdzie wybieramy się ze znajomymi.

Gość hotelik orański
Na ciepłe, rodzinne i niezapomniane Święta spędzone w cudownej atmosferze, przy pysznych daniach serdecznie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Ja spędziłam świeta w Muszynie :) Bardzo polecam to miejsce :) Okolica bardzo ładna, można fajnie odpocząć i znaleźć wiele atrakcji :)

Moi kuzyni na święta wyjeżdżają w Beskidy. Kiedyś polecali mi Muszynę ale ja zdecydowanie wolę domowy klimat świąt.

Gość gość
uważam, że to świetny pomysł, taka nowość jest fajna raz na kilka lat, my w tym roku wybieramy się do Harnasia 2 do Kościeliska, mamy nadzieję, że bedzie mega!

Gość gość
Bardzo fajne kwatery można znaleźć ale w Białce Tatrzańskiej w http://www.domekwbialce.pl/. Ja tam jestem co jakiś czas i zawsze tu się kwateruję.

Gość gość
Już przygotowujecie się do wyjazdu ?

Gość gość
Na ferie wybieramy się w góry, a Boże Narodzenie w tym roku spędzamy w Nałęczowie w Łubinowym Wzgórzu, jeśli jeszcze tam nie byliście to gorąco polecam, jak nie na święta to na weekend,dłuższy odpoczynek czy SPA, bardzo mili ludzie tam pracują, cisza spokoj, pyszna kuchnia w bardzo klimatycznym miejscu. dla zainteresowanych to ich strona http://lubinowe.pl/

Gość gość
A ja polecam wyjazd na święta do Wisły. Cudowne widoki i atmosfera. http://domkiwisla.pl/ to idealne miejsce na odpoczynek i spędzenie cudownych chwil wraz z rodziną.

Gość Gaweł Anders
Polskie góry są cudowne i bardzo magiczne o każdej porze roku. Boże Narodzenie jak wiemy ma swój niepowtarzalny urok. W zeszłym roku po długich poszukiwaniach skorzystałem z oferty wynajmu apartamentu Sun&Snow ponieważ nie chcieliśmy spędzić tego czasu zbiorowo na imprezie hotelowej. Pomysł spodobał nam się na tyle, że w tym roku również jedziemy na tej samej zasadzie ale do Karpacza. Polecam taką formę i może kogoś zainspiruje https://www.sunandsnow.pl/apartament-wgorach-1

Gość HubertWalko

Ja na święta celuję w mazury. Wakacje spędzam tam, gdyż pasuje mi to bardziej niż góry czy polskie morze. Być może to zasługa klimatu, ale najzwyczajniej w świecie bardziej się relaksuję. Jeżdżę do hotelu Zalesie Mazury. Dużo atrakcji hotelowych i weekendy tematyczne to jest to.

Gość ooo

https://www.youtube.com/watch?v=-MEqT2kmTHg

Gość 1987bosiakrk

My byliśmy w zeszłym roku w Orlim Gnieździe w Szczyrku i bardzo sobie chwalimy. Wspaniała rodzinna atmosfera, pyszne jedzie. Nic dodać, nic ująć 🙂 W tym roku już mamy zaklepane tam święta oraz Sylwestra (pakiet Boże Narodzenie + Sylwester). Dzieciaki nie mogą doczekać się szusowania po stokach, a ja osobiście -świętego spokoju 😉 

Gość Leila

My planujemy spędzić święta na wyjeździe, bo chcemy uniknąć gorączkowych przygotowań i zmęczenia. Chcemy się zrelaksować i porządnie odpocząć. Poza tym święta w górach mają wyjątkowy klimat, zawsze nam się to marzyło. Wybieramy się do Szklarskiej Poręby do Domu pod Koziołkami,  bo byliśmy tam kiedyś latem i bardzo nam się tam spodobało, stwierdziliśmy, że musimy tam wrócić zimą, no to wracamy 🙂