Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słyszę jąaaaaaa

Fasolka po bretonsku- trzeba moczyć fasole...

Polecane posty

Gość słyszę jąaaaaaa

... przed ugotowaniem? Robił ktoś bez moczenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wrrramp
dużodłużej się gotuje a i tak nie jest miękka jak powinna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak,tak,tak,tak
tak, trzeba ok 12 h przed, potem wylewasz ta wodę i nalewasz nową

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość słyszę jąaaaaaa
hmm dzięki za odpowiedź;) Czyli wychodzi na to że lepiej namoczyć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nie lepiej namoczyc tylko
MUSISZ NAMOCZYC, chyba, ze chcesz gotowac 8 godzin. Ale mozesz uzyc fasolki z puszki - konserwowej ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdgj,nhjk,,
a wezcie wy sobie swinie karmcie ta safola z puszki chyba nie rozrozniacie smakow fasoli z puszki a fasoli suszonej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ostatnio moczyłam 2 h
we wrzatku i gotowała się normalnie okolo 30 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jatamwolę
Jak nie namoczysz to będziesz ją gotować pół dnia,możesz też użyć fasoli z puszki,wtedy dnie będzie gotowe szybko:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×