Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dretwiała98

Drętwienie palców w ciązy co to oznacza?

Polecane posty

Gość dretwiała98

jestem już na samej końcówce ciązy, i strasznie dretwieją mi koniuszki palców u rąk, co to może oznaczac? mial ktoś tak?

Gość systemofad
zatrzymanie wody w organizmie, puchna ci dlonie ? Jesli tak- zupelnie normalne.

Oj ja mialam w ciazach te dretwienie,czasem tez jak uciski sa,teraz 10 tydzien i tez po nocy sie zdarzy..To normalne,sprobuj pocwiczyc palcami i rozmasuj powinno pomoc..

Gość dretwiała98
właśnie nie puchną mi ani ręce ani stopy.

Gość dretwiała98
to dobrze:) czym bliżej do porodu tym człowiek bardziej się boi:) dziekuje za odpowiedzi

hej:) mnie sie to zdarzylo w ciazy raz w nocy,rece i nogi,tzn. stopy mi dretwialy ale wstalam,poruszalam sie i krazenie wrocilo i minelo:) to uciski wszelkiego rodzaju;) a pod koniec ciazy to juz wogole moga sie nasilac;) Powodzenia! Ja czekam do lutego;)

Gość toskka5
mialam to im blizej rozwiazania tym bardziej sie nasilalo a jeszcze puchlam strasznie i mialam problemy z cisnieniem i watroba a po porodzie przeszlo i teraz jest ok.

Mi zaczęły drętwieć palce w ciąży jak urodziłam w szpitalu to już drętwiały całe dłonie nie czułam że trzymam dziecko,teraz jest 11 mies po porodzie ręce tak mi drętwieją że nawet zmiana pozycji nie pomaga drętwieją mi i bolą czuję jakby były gorące ,przedwczoraj w nocy nie chciało puścić moczyłam ręce w lodowatej wodzie i płakałam z bólu lodowata woda parzyła mi ręce jakbym lała wrzątek ,nie wiem co to jest lekarka mówi że być może od anemii ,albo mam ucisk w kręgosłupie mam skierowanie do chirurga i na prześwietlenie ale wizyta w nowym roku.