Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Co na poprawę libido u kobiet?

Polecane posty

Macie jakieś wypróbowane preparaty? Po porodzie moje libido spadło praktycznie do zera a mąż niestety na tym cierpi. Chciała bym to zmienić!

Gość mamama27
ja mam erotic dla kobiet - zamówiłam na doz.pl - odebrałam w aptece - uniknełam proszenia i pytania.. u mnie działa - aż sama byłam zdziwiona ale wogóle zaczełam myśleć o seksie - wcześniej to budziło tylko agresje..

Gość kaskadaaa
kobieto kup sobie żeń-szeń!!!!!! ja jeszcze tydzień temu miała taki sam problem jak ty!! tez założyłam taki temacik i jakaś dobra kobietka poradziła mi żebym własnie kopiła żeń-szęń wiec kupiłam i wczoraj maż powiedział że co za dużo o to nie zdrowo bo już on nie miał siły na sex.:)

Dziękuję, ja właśnie słyszałam coś o żeń szeniu. A czy jest jakiś specjalny dla kobiet czy ogólnie żeń szeń?

Gość kaskadaaa
ja taki zwykły kupiłam w rossmanie.

Gość kasiunia9876
U mnie wystarczyło odstawienie tabletek anty i przejście na metodę termiczną (używam cyclotestu- monitora cyklu). Libido wróciło po 2 miesiącach i nie muszę się truć tabletkami.

Gość gość
najlepszy i sprawdzony przeze mnie i kilka moich koleżanek z podobnymi problemami będzie FlibroActiv stosunkowo niska cena w porównaniu do innych tego typu środków na rynku i niesamowite działanie sprawiają, że jest bezkonkurencyjny co najważniejsze nie przynosi żadnych skutków, działa niemalże natychmiast, nie pamiętam żebym w liceum miewała tak mokre majteczki ponadto można zastosować dłuższą kurację o której piszą na stronie dzięki czemu wasz problem z brakiem ochoty na seks zniknie na zawsze, bez konieczności ciągłego szprycowania się suplementami diety

Gość gość
Kawa! (A w liceum to ty się zajmij nauką, a nie mokrymi majtkami, bo potem skończysz z niechcianym dzieckiem w wieku 19 lat i zerowymi perspektywami na przyszłość.)