Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka123z

SEKS NA OSTRO -jak mu powiedzieć?

Polecane posty

Gość Izka123z

Może mi coś poradzicie? Jestem po 30 i lubie seks. Doszłam nawet do wniosku że podoba mi się taki bardzo ostry,bo chyba mam już takie predyspozycje.Tylko jak powiedzieć to mojemu partnerowi? Problem w tym że byłam w przeszłości maltretowana psychicznie i gwałcona przez męża pijaka.Strasznie to przeżyłam. Ale teraz jak bym poddała się z własnej woli podomnemu zdominowaniu (oczywiście tyko o seksie) to by mi sie chyba podobało. Partner jest bardzo czuły i gorący ale ze względu na moją przeszłość obawiam sie mu powiedzieć o moich predyspozycjach.

Gość Izka123z
Może ktoś ma podobny dylemat?

Gość Magdalennnnnaaaa
:o moze wroc do ex, i po problemie.

Gość Izka123z
Co za chory pomysł! Po 1 kocham mojego obecnego i dla niego moge nawet zrezygnować zupełnie z seksu. A po 2 chyba napisałam co zrobił ex. Nie jestem masochistką tylko lubie dominacje-i włśnie nie wiem jak mu o tym powiedzieć by nie pomyślał sobie tak jak Magdalennnnaaa

Gość JuliaJonanna
Wypnij sie i powiedz, bzykaj mnie ostro, lubie byc porzadnie wybzykana.

Gość 56547856724565835826
powiedz żeby się wyruchał jak prostytutkę za pieniądze

Gość nie poniedzialek
widac ze masz problem stuknij sie w glowe,,mam nadzieje ze to prowo

Gość Izka123z
Myślałam że są tu dość poważmi ludzie by można było na serio pogadać. Nie jest to jakiś wielki problem. Mam już troche lat i zaczyna rozumieć swoje potrzeby.Chciałaby się rozwijać seksualnie. Ale widze że wy tego nie rozumiecie. Jak coś inne niż wy to zaraz chore albo prowo.:(

Gość nie poniedzialek
kobieto nie chce mi sie wierzyc ze piszesz to na powaznie...tu nie ma powaznych ludzi? a zastanów sie czy ty jestes poważna zadajac takie pytanie,,Twój byky gwałcił Cie, a teraz chcesz ze swoim nowym partnerem ostrego seksu? uwarzasz ze wszystko z Toba w pozradku?

Gość Izka123z
Małolaty do nauki a nie podszywać sie i to w temacie o którum nie macie pojęcia!!!!!!!!!!!!!!

Gość Antek Makuta
Też lubie ostry sex ,i do oporu aż ci z du**ska bedzie szedł dym a bedziesz drapać mi plecy jak by po mnie przejechał drapak ,a i z pieć razy dostaniesz orgazm,i abyś sąsiadów niebudzila bedą cie przyduszał poduszką, a mam praktyke wiem co pisze bedziesz prosić na kolanach o poprawke 24cm mierzone na parapecie okna ,16 obwód

Gość Izka123z
Nie wiem czy w porządku. Chyba co innego gwałt ( czyli zmuszanie do seksu przemocą i to jeszcze z kimś kogo sie boisz i brzydzisz) a co innego udawanie podwładnej komuś kogo sie bardzo kocha i do kogo ma sie zaufanie. A jest już po 12latach od tamtych wydażeń.

Gość Izka123z
lubie sex i nawet podstawiam sie pod różnych chopców ale to nie to,koń ogier jest za wysoki wystawiam zadnice ale mnie nie sięga,potrzebna rampa podemnie, a małego konika w okolicy nigdzie nie ma

Gość Autorko, wiem co masz na mysli
Zamiast na kafeterii, powinnas szukac informacji na bardziej "profesjonalnych" forach. Jest tez film na ten temat, niestety tylko w wersji anglojezycznej.

Gość Izka123z
Dajcie mi chłopa i to już bo mam już drgawki a moja klapicha mokra i dzyndel iuż sie wysunoł z 10 cm i w sirodek wkładam moją piąstke ,nie bedę sie mastrybować

"Nie jestem masochistką, tylko lubię dominację" Muszę cię zmartwić, ale jednak masz skłonności masochistyczne :D Poczytaj najpierw o masoćhzmie, o przemocy, o syndromie ofiary, a potem wygłaszaj deklaracje. Jedyną (choć kolosalna) różnica jest w tym, że teraz chcesz, żeby to była przemoc kontrolowana. Z drugiej strony, jeżeli twój partner wie o twojej przeszłości i o tym, że bylas maltretowana to mówiąc mu o swoich problemach wkroczysz na bardzo cienki lód. Bo to tylko krok od tego, żeby twój facet zaczął wtedy się zastanawiać czy przypadkiem dalej czegoś nie czujesz do swojego byłego. Czy brakuje ci takiego traktowania... A to już rownia pochyla. Ja bym lekko sugerowała najpierw parę wizyt u psychologa i upewnienie się, że pozbyłas się duchów przeszłości i czy naprawdę jesteś gotowa zaryzykować rolę ofiary - choćby kontrolowanej - po raz kolejny, bo nad tym bardzo łatwo stracić kontrole.

Gość Izka123z
nei_nei-bardzo dziekuje za mądrą wypowiedz. Jak tak sobie myśle to może jestem troche mas.-bo nie wiem jak by normalny człowiek inaczej wytrzymał to co ex robił. Może dać sobie spokój i stłumić w sobie te instynky-(żeczywiście nie mam pewności czy to nie duch z przeszłości)-tym bardziej że obecny partner mnie zaspokaja. Lubie po prostu eksperymentować i troch czuje że czegoś moglabym wiencej spróbować.

Gość również lubię dominację
nie jakoś strasznie brutalnie, ale lubię być ostro brana, klapsy w tyłek, szeptane słówka typu "ale cie zerznę", lubię jak mi wpycha penisa do ust:classic_cool: czy jestem zboczona ? chyba nie robię to w swojej sypialni ze swoim facetem, lubimy to oboje:classic_cool:

Gość Kobieta powinna być damą
i być wielbiona, a nie traktowana jak przedmiot!

Gość Izka123z
No coś takiego naprzyklad. Bez obrażania ale z rozkazami i świntuszeniem.

Gość Izka123z
Ja uważam że kobieta w salonie powinnw być damą i tak też być traktowana. Ale w sypialni z ukochanym nie powinno być nic zakazane. Tyko tam mu sie oddaje w całośći i chce puścić wodze fantazji.Normalnie to nawet nie przeklinam nawet przy ukochanym bo nie chce by słyszał takie słowa w moich ustach. Lużko to co innego-chociażby jęki-co tłumić je bo jestem damą?

Gość Izka123z
Sorki za błędy !!!!!!

poczytaj sobie o masochizmię, uległości, ale raczej nie tutaj, tylko na tematycznych stronach o bdśm, to ci trochę da rozeznanie skąd, co jak i dlaczego. Jak już się przekonasz co cię najbardziej kręci (klapsy, wiązanie, wyzwiska, itp.) to wtedy możesz się zacząć zastanawiać jak to zasugerować partnerowi. Bo jeżeli ty nie będziesz wiedziała co ci sprawi przyjemność, to on tym bardziej - a wtedy oboje będziecie musieli liczyć na łut szczęścia, że traficię zanim się rozczarujecie. Poza tym może na początek wystarczy sam ostrzejszy seks, zmiana pozycji na bardziej kojarzące się z ulegloscia itp. A na początek wybierz jakiś szczególny dzień (urodziny, rocznice albo np zbliżającą się gwiazdkę) i powiedz mu, że w ramach prezentu przez jedna noc będziesz jego niewolnica w sypialni i będziesz spełniać jego rozkazy. To bez zadawania pytań da ci rozeznanie czy podoba mu się taka rola. O to czy mu się to podoba i czy chciałby więcej zapytaj już jak będzie bardzo podniecony, podniecony człowiek łatwiej daje się namówić na eksperymenty ;) to najlepszy moment :D mało kto na pol minuty przed orgazmem na pytanie "chcesz więcej" odpowie "nie" :D ;) I powodzenia w odkrywaniu siebie ;)

Gość Izka123z
Bardzo ci dziękuje tak chyba zrobie to bardzo rozsądna rada. Pozdrawiam i też życze powodzenia w spełnianu marzeń :-) :-)

Gość Izka123z
I znów noc i znowu misie chce grubego bolca mam kochanego przyjaciela ale on wszystko partaczy nie lubi ostro i do dna aż wątroba powie kto tam,musze 3 ciego wyprubować

Gość prix mix
prostym trikiem na ośmielenie faceta do eksperymentów a w każdym razie pokazanie że całkowicie się mu oddajesz jest zasłonięcie oczu. Możesz zrobić to sama sobie, np przyjść do pokoju jak on jeszcze nie idzie do łóżka, rozebrać się (najlepiej nie całkiem do naga ale do seksownej bielizny, zawiązać sobie oczy i oświadczyć - teraz jestem zupełnieTwoja, rób co zechcesz.

Gość 56547856724565835826
ja bym wtedy na nią nasikał :classic_cool:

Gość Werka

Antek daj mi swój numer