Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicoztymzrobicc

Dziwne plamienia, a ciąża - pomocy!

Polecane posty

Gość noicoztymzrobicc

hej, mam pytanie ...17 listopada odbylam stosunek , 18 zapomnialam tabletki, 19 wzielam jedna dopiero wieczorem, 20 wzielam poznym wieczorem i 20 odbylam stosunek.... dzis pobolewa mnie podbrzusze i dostalam brazowych plamien, chcialam sie zapytac od czego one sie pojawily ? i czy istnieje ryzyko ze moge byc /zajsc w ciaze dzis moj 12 dc, 11 dzien brania tabletek anty ..w ogole to pierwszy moj cykl ich brania.

Gość Troszkę za wsześnie za test
Nie ma cyklu jak bierzesz tabletki.Plamienia się pojawiły na pewno dlatego że dopiero pierwszy miesiąc bierzesz i mogą Się pojawiać jeszcze przez 2-3 mies.Ale skoro się zdecydowałaś na antykoncepcję to się pilnuj i bierz regularnie

Gość noicoztymzrobicc
no slyszalam o tym ze sie moga pojawic ale zastanawiam sie czy to nie przez moja nieregularnosc, choc wczoraj i przed wczoraj bralam tebletki prawie o podobnej porze... i to pobolewanie prawego jajnika takie klocie dziwne ... mialam dzis wizyte u ginekologa umowiona ale przelozylam ze wzgledu na to ze nie dosc ze nie skonczylam leczenia zapalenia to te plamienie troche jets dyskomfortowe w tej sytuacji :P

Gość noicoztymzrobicc
z drugiej strony kluje mnie ten jajnik i przeszlo mi przez mysl ze to moze plamienie implantacyjne czy jak to sie zwie fachowo

Gość noicoztymzrobicc
i freak out! kurde kuje mnei ten prawy jajnik i kuje, raz bardziej raz mniej, boje sie; O