Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabryśkkkka

skrajne upokarzanie się dla mężczyzny

Polecane posty

Gość Gabryśkkkka

Od razu napiszę,że historia naprawdę nie dotyczy mnie ale kogoś mi bliskiego.Chodzi o to,że moja szwagierka po prostu robi z siebie scierkę na co ja nie mogę patrzeć.Twierdzi,że kocha go nad życie i tak: -on ją wyzywa ile się da i otwarcie mówi by się wynosiła precz od niego -złapała go na ciąże licząc,że się będzie z nim miała cudowne życie -on wciąż się jej pyta czy da sobie rade sama,jest gotów jej płacić alimenty -często ją wyzywa tak,ze mała bania -ona robi mu w łóżku takie rzeczy,że opisać sie nie da by tylko go zatrzymać przy sobie Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność a ona mówi otwarcie,że nigdy sie od niego nie odczepi.... Powiedzcie mi,czy jak ktoś się zakocha to nawet jak jest raniony potwornie to i tak będzie się trzymał tej osoby?bo dla mnie to niezrozumiałe a muszę to oglądać na codzień i aż mnie trzęsie.

Gość ale masz braciszka
:o

Gość Miękka i twarda zarazem
Czyli codziennie oglądasz co ona mu w łóżku robi.Oj ty niedobra...!!!

Gość głupie pytanie=głupia odpowied
ta Twoja szwagierka to żal, a facet jakby chciał to by się rozwiódł

Gość ZakochanaZdzira
Powiedz prosze JAKIE rzeczy robi w łóżku. Bo nie wiem czy nie mam czegoś lepszego do powiedzenia.

Gość Gabryśkkkka
żadnego tematu nie zakładałam.Oni nie mają slubu i on jej mówi otwarcie,że nigdy go nie będą mieli,ale ta dalej trzyma się go.On po prostu nie może się jej pozbyć.Nie wiem za co go kocha,bo znam go dobrze i kawał chama to jest.

Gość ale już jeden temat dziś
"często ją wyzywa tak,ze mała bania" "mowi ze dopiero bylam sie u niego przytulac a teraz sie juz nie odzywam..taka banie mi robi porpsotu...." Taki zbieg okoliczności pewnie.

Gość Gabryśkkkka
to co robi mu w łóżku znam z jej relacji i jego komenatrze też znam dotyczące tego seksu

Gość ZakochanaZdzira
a dlaczego to jest w dziale"Ciąża, poród, macierzyństwo itd" ?

Gość ZakochanaZdzira
no to dawaj szczegóły o tym seksie

Gość Gabryśkkkka
jejku,tu nie chodzi już o sam ten seks ale o wszystko!powiedzcie mi,dlaczego kobieta tak się trzyma faceta usilnie?nie mmogę tego pojąć!jak można się tak upokarzać,pomyliłam działy ,sorry,nie pisze tu często

Gość Wydaje
mi się, że boi się odejść. Upokarzanie to swego rodzaju przemoc i może sama siebie oszukuje albo jest tak zaślepiona miłością a może ma niskie poczucie własnej wartości i wydaje Jej się, że jak nie On to już żaden.

Gość mjhuyfhgbhjmjh
Może sekret w tym co ON JEJ w łóżku robi!!!:D