Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redmercury

Brak powodzenia

Polecane posty

Gość redmercury

Witam Nie jestem niestety przystojny (mam tylko 176 cm wzrostu) i nie mam przez to wcale powodzenia wśród kobiet. Ile wobec tego feleru powinienem zarabiać miesięcznie, aby być uznawanym za faceta z fajnym charakterem i znaleźć sobie kogoś?

Gość hahahahahahha
ahahahahh

nie przesadzaj-ja zwracałabym uwagę na to czy jestes wartościowy, a nie ile masz wzrostu i kasy!widocznie obracasz się wśród tzw. tępych strzał, które tylko na kasę zwracają uwagę i tą miara oceniają!

Gość redmercury
Jak pisałem powodzenia nie mam, także wychodzi na to, że wartościowy nie jestem...

Gość Atakijedenswiadomy...
Nie wierz tym, którzy będą tu mówić, jak to się liczy charakter, czy inne cechy, a nie wygląd. W praktyce działa to tak, że musisz mieć wygląd albo bardzo dobrze "gadane", wtedy będziesz miał powodzenie. W przeciwnym razie musisz liczyć na szczęście trafienia na taką wartościową kobietę, która faktycznie nie patrzy tylko na wygląd lub zawartość portfela (niesamowicie trudne w dzisiejszych czasach). Pamiętaj, że w przeciwieństwie do facetów, kobiety rzadko popadają w ślepe zauroczenie, raczej jest to chłodna kalkulacja - musisz mieć określone walory...

Gość redmercury
Zdaję sobie z tego sprawę doskonale i dlatego też pytam ile powinienem mieć tych walorów w portfelu, aby stać sie sensownym :)

nie sugerowałam, że skoro nie masz powodzenia to nie jesteś wartościowy-tylko może obracasz się w niewłaściwych kręgach. Może sam jesteś wobec siebie bezkrytyczny i masz wybujałe ego szukając ideału. Sam fakt,że pytasz ile powinieneś mieć w portfelu(czyli sugerujesz,że jedyną i włąściwą miarą oceny faceta jest zasobność Jego portfela-i kasa podniesie Twoja atrakcyjność wśród dziewczyn) chyba nie świadczy o Tobie najlepiej;-P. Ah i nie żołądkuj się nie miałam na uwadze Cię obrazić;-P

Gość kurossssawa
Myslisz, ze brak powodzenia ma cos wspolnego ze wzrostem? Jesli tak, to czas przejrzec na oczy.

Gość RedMercury
Jestem świadom swoich wad i naprawdę nie szukam księżniczki, wystarczy mi "zwykła" z wyglądu dziewczyna, liczy sie dla mnie głównie tyle, żeby siana w głowie nie miała. Niestety, takie mnie nie chcą z uwagi na moje warunki fizyczne i finansowe. I nie znam więcej wartości wg których segregują facetów kobiety jak kasa i wygląd/przebojowość.

Gość RedMercury
>>Myslisz, ze brak powodzenia ma cos wspolnego ze wzrostem? >>Jesli tak, to czas przejrzec na oczy. Przecież każdy wysoki ma powodzenie, nawet jak jest biedny i brzydki...

Gość kurossssawa
Malo wiesz o swiecie :) Faceci, ktorych znam maja na ogol tyle wzrostu co ty. I kazdy z nich ma zone. Procz jednego ( jest gejem). Bogaczami tez nie sa. Ale pewnie maja sporo inteligencji emocjonalnej.

opowiadasz bzdury twierdząc,że facet wysoki i brzydki ma większe szanse na poznanie dziewczyny niż niski- chyba takimi kategoriami myślą gimnzjalistki!Nie wiem ile wynoszą Twoje jak stwierdziłeś warunki finansowe,ale takowe zawsze można poprawic!Natomiast dziewczyny, które nie mają siana w głowie na pweno nie będą zwracać wiekszej uwagi na urodę-bo ta z czasem przemija-a na wykształcenie, elokwencję inteligencję, poczucie humoru,szacunek okazywany im(ale też Twoim rodzicom, bliskim...itd). Takich dziewczyn nie szuka się w tzw. wiejskich dyskotekach;-)

Gość RedMercury
>>Ale pewnie maja sporo inteligencji emocjonalnej. Znaczy się umieją sprawiać wrażenie, że będą już niebawem mieć forsę? Też o tym myślałem, ale nie mam talentu aktorskiego...

Gość kurossssawa
Nikt Cie nie chce, bo masz mase kompleksow.

Gość Słodki chłopaczek
Powiedz czasem jakiejś znajomej komplement, one to lubią

Gość kurossssawa
Masz obsesje na punkcie kasy. I w ten sposob sam skazujesz sie na izolacje. Bo wiesz lepiej, co mysla inni. A to ty postrzegasz sie siebie przez pryzmat mamony. Przykre.

Gość RedMercury
Nie wiem co inni myślą - ja obserwuję i wyciągam wnioski. Co do mnie to nie zachowuję sie jak bufon i karierowicz, ale z biegiem czasu coraz bardziej zastanawiam sie czy nie powinienem nim zostać? Wykształcenia mi nie brakuje, jestem miły i uśmiechnięty, a do innych odnoszę się z szacunkiem, lecz nigdy nic na tym nie zyskałem, całe życie samotny jestem. Jakbym jednak śmierdział groszem to jestem pewien, ze sam ten zapach wystarczyłby mi do zostania osobą popularną i lubianą...

Gość kurossssawa
Jestes bezrobotny?

Gość RedMercury
Nie, pracuję w zachodniej firmie. Ale grosze z tego mam, płacą mi niecałe 2000 do ręki :(

Gość kurossssawa
Eee no to bez przesady. Wiele moich znajomych tyle zarabia. A moj znajomy prof dr hab zarabia raptem ok 4tys netto. To jest skandal dopiero.

Gość kurossssawa
Mieszkasz sam? Ubierasz sie jakos tak na czasie? :D

Gość RedMercury
Nie mieszkam sam bo mnie nie stać na mieszkanie, a ubierać się staram schludnie i nowocześnie, ale czy to ma znaczenie?

Gość Ania13321443434
chyba nie chcesz zeby ktos polecial wylacznie na Twoja kase?

Gość RedMercury
A na co innego ma polecieć? Przystojny nie jestem, a cała reszta nie interesuje większości kobiet.

Gość kurossssawa
No mysle, ze jesli ktos wyglada jak kloszard to raczej nie wzbudza zaufania itd./ chcialam ustalic, ze tak nie wygladasz.

Gość kurossssawa
Jestes tak zdesperowany, ze chcialbys, aby kobieta byla z toba tylko dla kasy?? Niewiarygodne.

Gość Ania13321443434
znam zupelnie nie przystojnych facetow co zarabiaja przecietnie ,a dziewczyny ,albo zony maja. nawet znam takich co maja z 160

Gość Ania13321443434
nawet gdybym byla fcaetem wolalabym byc sama niz ktos mialby byc ze mna dla kasy

Gość Ania13321443434
160 cm wzrostu oczywiscie ,a nie zon ;)

Gość RedMercury
A mi się już znudziła samotność dlatego pytam ile trzeba zarabiać, aby robić wrażenie "elokwentnego i fajnego". Ile bym musiał mieć, żebyście się ze mną związały mimo wszystko?