Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwestereeeeek

SYLWESTER JUŻ NIE DŁUGO HURAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość Sylwestereeeeek

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gdzie się wybieracie ? ja na domówkę,ale sporo ludzi będzie

Gość omasakramatkoswieta
ja wlasnie nie wiem. albo wspolokatorzy, albo znajomi z uczelni, albo rodzina. ale to ostatnie to zart ;D

Gość Sylwestereeeeek
tak i będziemy sie Posdrawiam Srodkowym Palcem :P

Gość Sylwestereeeeek
Posdrawia-Ć

no wlasnie, macie juz jakies konkretne pomysly na sylwestra? cos oryginalnego?:P

Gość Sylwestereeeeek
Posdrawiam... Ty musisz mieć niezapomniane chwile z nocy sylwetrowej WOW Kurcze ale zabawa

Gość chłopka z olpa
Ja w tym roku ide na domówkę bo mam dosyć balów , upije się i zasnę, a na balu zawsze trzeba jakos trzymać fason żeby np. nie zaliczyć gleby hahahah

Gość streczycieszka
a ja mam problem bo zadzwonił do mnie kolega (ucieszyłam się) i przyjełam zaproszenie na domówke, a za 2 dni zadzwoniła do mnie koleżanka która tez tak samo lubie i robi w domu jednorodzinnym na 40 osób a kolega w bloku na jakies 8-10osób. Wiem,że w obydwu miejscach miło spędze sylwetra , ale korci mnie troche w to wieksze towarzystwo, ale nie chche odmawiać koledze bo pierwszy złożył zaproszenie no a ja chce byc feer .... i to tyle :(

Gość spoko loko
A moi znajomi jada do naszej kolezankii na sylwka, a mnie sie nie chce ruszac tylka do innego miasta na sylwestra, wiec raczej z moim w domu spedzimy.