Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeejk

nie za mądry chlopak

Polecane posty

Gość heeeeeeeejk

czesc, spotykalam sie z pewnym chlopakiem, tak wyszlo po jakims czasie, ze stal sie moim chlopakiem, ale jest problem.. strasznie mnei zraża jego nie wiedza.. nie mowie , ze ja jestem alfa omega, robię bledy wieksze lub mniejsze , ale bez przesady, pisać "łóżko" przez u zwykłe i inne tego podobne błedy, aż rażą po oczach. ostatnio mnie dobila jedna sytuacja. opowiadałam co mam na studiach, czego sie w tej chwli uczę.. tlumaczylam mu co to jest koszt alternatywny , a ten mi z tekstem cos w styku " no to jak mamy wybrac czy chodowac kury czy kaczki, to lepiej kaczki , bo jak bedzie powodz, to kaczki umieja plywac, a kury sie utopia" ... no to mne zdołowalo kompletnie.. strasznie mnie te bledy , bezsensowne gadanie odrzuca od niego..;/ czy to powod do zerwania..?

Gość jghjghjghjghjghjghj
a co to jest koszt alternatywny?

Gość sylaaaaaa
wiesz, kiepska sprawa... ale ja szczerze mówiąć nie mogłabym z takim być, bo też mnie takie rzeczy rażą;/ A nie chciałabym również sytuacji w których usiałabym sie wtydzic za swojego faceta i za to, ze jest jednym słowem niedouczony i prosty.

Gość wewrertgryyu
wiesz co... moj chlopak jest informatykiem, jest dobrze wyksztalcony ale robi straszne bledy np. w smsach bo jest dyslektykiem i ja juz z ttego sie smieje. ale jest jednoczesnie bardzo oczytany, interesuje sie wieloma rzeczami i mozna z nim o wielu rzeczach porozmawiac nie wiem zarowno o polityce o filmach o biznesie... o roznych rzeczach tak normalnie i mi imponuje wiedza. bledami w smsach bym sie nie przejmowala.

Gość heeeeeeeejk
nie podam definicji tylko napisze tak, zeby lepiej to wytlumaczyc: jesli walczymy o miejsce na podium, to jesli nie mozemy zdobyc pierwszego miejsca to kosztem alternatywnym bedzie dla nas drugie miejsce , na ktorym nam zaraz po pierwszym zalezy, itp to tylko jeden przyklad

Gość heeeeeeeejk
tak wiem, ja sama tez czasem zrobie jakis bład.. ale wlasnie twoj sama piszesz, jest oczytany, mozna z nim pogadac a tym w ogóle ;/ nie zna sie na swiecie, choćby na mapie.. kedys gadal z moim tata i padlo jakes panstwo , a ten wylecial z jakis miejscem, gdzie to panstwo sie nie znajduje .. co za porażka..;/

Gość heeeeeeeejk
moze to takie glupie przyklady jakie teraz podaje, ale naprawde, w ogole nie ma o niczym pojecia, jest po zawodóce, od tamtej pory sie nie uczył , ma 27 lat, ale chyba w szkole uczyl sie podstawowych chociaz rzeczy, wiem , mogl troche zapomniec no ale ... jakos nie moge ;/

Gość wewrertgryyu
"zmus" go jakos zeby sie roziwjal albo go zostaw. nie bedziesz z nim szczesliwa, niedlugo zacznie ci to bardziej jeszcze przeszkadzac.

Gość rtzuasdfghjkl##
twoje IQ tez szympansa autorko

Gość heeeeeeeejk
czasem mu mowilam ,ze nie jest za pozno dla niego na szkołe, jakies wieczorowe czy cos.. on w sumie sam chce i nie chce , albo tylko tak mowi... tlumaczy sie , ze nie ta pamieć, ze on juz tyle lat ma itp. a nie zrecznei mi powiedzieć mu ze "łózko" pisze sie tak a nie inaczej, zeby sie źle nie poczuł.. ale to naprawde kropla w morzu. jego zdaniem, kiedys liczylo sie zeby skonczyc szkole i sc od razu do pracy, ale bez przesady , nie zył w czasach moich rodziców. ja mam 22 lata i tylko 5 lat róznicy ,

Gość heeeeeeeejk
pisałam wczesniej ,ze zdarza mi sie zrobić błąd, nie jestem nieomylna

Gość wewrertgryyu
a jakie on ma wyksztalcenie?

Albo jest idiotą albo ma niskie wykształcenie. Jeżeli to pierwsze, to tragedia, jezeli to drugie- możesz go zmotywawac do poszerzania wiedzy. Ale na dobrą sprawe....

Gość ja tak mam w druga strone :]
Ja inzynier ona socjolog. Generalnie ona powinna miec o wiele szerszy swiatopoglad, interesowac sie polityka, byc oczytana z wielu dziedzin itp. Niestety zaginam ja na pierwszym lepszym temacie :/

Gość heeeeeeeejk
jest po zawodówce, mechanik samochodowy

Gość heeeeeeeejk
naprawde nie mam sily jak slucham tych bzdur codziennie...;/ ale cos mnie trzyma sama nie wiem co,

Gość doulby
alfa i omega :D a nie alfa omega :) moze mial byc opel omega? :D

Gość doulby
itaj panie inzynier... tu pani inzynier ;)

Gość heeeeeeeejk
wiem, ze alfa i omega, czasem nie zeskakuje mi literka "i", jak rowniez spacja, i mozna sie nie rozczytac

Gość pozdrawiam kolezanke po fachu
chociaz w dzisiejszych czasach 'inzynier' niestety nie za wiele znaczy