Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2788

fotelik do kąpieli

Polecane posty

Fajne. Chciałam Loli takie kupic, ale stwierdziłam ze mi szkoda kasy bo jak sama porządnie nie siedzi to i tak w tym nie posiedzi, a jak zacznie porządnie siedzieć to i bez tego sobie poradzi, wiec nadal się szorujemy na foczce ;) zamocowanej bezpośrednio do wanny.

Gość darkika
sory ale to jakies bzdury czekajace na mamusie ktore wydaja kase na bzdety.... jak niby w tym kapac dziecko? poza tym to jest przeznaczone dla dzieci ktore juz samodzielnie siedza wiec nie sadze aby im to bylo praktyczne tylko uciazliwe. Widzac po mojej malej ktora ma juz 9 miechow w wannie czuje sie najlepiej bez niczego do pomocy ma pelna swobode zeby sie powyglupiac a to ogranicza ruchy dziecka na co takie glupoty wymyslaja? porazka

Gość mamamama27
hmm nie wiem po co jest ten fotelik - jak dziecko nie siedzi samo to po co je sadzać a jak siedzi to usiedzi w tym? mój musi mieć swobode - kopać nogami, ma mnóstwo zabawek - a wogóle jak to sie zmieści do wanienki? bo jakbym chciała codziennie lać dziecku wanne wody to bym poszła z torbami za samą wode i grzanie jej

Gość Takamama111
Mialam i ani razu mala w nim nie siedziala!!! Tragedia, bardzo malo miejsca na wlozenie nozek a moja jest duza jak na swoj wiek, poza tym nie masz w nim jak dziecka umyc i siedzi takie uwiazane... nie polecam!!!