Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllllooooooo

interview w next (UK)

Polecane posty

Gość helllllooooooo

W srode mam interview w Next. Czy ktos tam pracuje i moglby sie podzielic informacja jakie moga mi zadawac pytania?

Popatrz w Google ( wpisz Interview at next) , sprawdzilam i jest kilka tematów na ten temat, z tego co przeczytałam dużo pytają o good customer service , kogoś na Interview za kasa postawili i obserwowali. Poczytaj tez w co się ubrać, powodzenia.

Gość helllllooooooo
Oczywiscie juz przejrzalam google. Ale im wiecej informacji znajde tym lepiej :)

Gość helllllooooooo
To postawienie za kasa jest dla mnie conajmniej dziwne, skoro pierwszy raz sie owa kase na oczy widzi. Nie wazne ile sie kas obslugiwalo, kazda jest inna.

Nie tyle chodzi o umiejętność obslugiwania kasy , co o umiejetnosc obslugiwania klientów , pewnie pokaza ci jak kasę obsługiwać, jeśli w ogóle cię o to poprosza.

Gość helllllooooooo
Zagladnelam tutaj tylko zeby Wam napisac, ze dostalam prace. Jest to poki co praca w okresie swiatecznym, ale mozliwe, ze zostawia po swietach bo podobno robia tak czesto i zawsze kogos tam potrzeba. Dlatego za bardzo sie nie ekscytuje bo ja chce cos na stale a nie sie tylko dorobic i to w Swieta kiedy wolalabym spedzic wiecej czasu w domu. No wiec pytania byly raczej tendencyjne: What is a good customer service? How do you cope with customer complaint? itd. Nic podchwytliwego. W poniedzialek mam jeszcze interview w River Island. Zobaczymy co tam sie bedzie dzialo :)

to gratulacje :) a jak skladalas aplikacje do next? przez neta czy osobiscie?

Gość helllllooooooo
Dziekuje :) Przez neta, odezwali sie za 4 dni.

Gość ciezzzko to widze
gratuluje :) a mozesz napisac jakie sa warunki?

Gość helllllooooooo
Jeszcze raz dziekuje, chociaz jak juz mowilam tak srednio sie ekscytuje... bo to jest praca na swieta (16 godzin w tygodniu- na pewlny etat nie moge bo mam male dziecko) z mozliwoscia dostania po Swietach na stale w zaleznosci od Twojego performance. Minimum pay ale wraz z doswiadczeniem dostaje sie jakies tam podwyzki.. Mam jeszcze jedna prace i postanowilam zatrzymac obie. Mysle ze warto spobowac szansy, no i dobrze bedzie wygladalo w moim CV.

Gość jdsjhjddsa
a mialas juz jakies doswiadczenie w sklepie? bo mi zawsze next osylal odmowe bo nie mam doswiadczenia :( juz mi sie odechcialo probwac...

Gość helllllooooooo
Tak. A w tym tescie dostalam 92%. Nie przejmuj sie bo podobno trudno dostac sie na interview do Nexta. A na interview bylo nas 3 i wszystkich nas wzieli. Odwrotnie np. do takiego Rivel Island, podobno latwo dostac sie na interviw a pozniej robia grupowy interview i wybieraja tylko tych co sie wybijaja.