Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutellkaaaa

Komedie romantyczne to fikcja.. nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości.

Polecane posty

Gość nutellkaaaa

:( takie historie nie istnieją

I dlatego ludzie je oglądają, żeby oderwać się od rzeczywistości.:) Gorsza sprawa jeżeli kobiety pomyślą, że to nie fikcja i oczekują tego samego w życiu i od swoich facetów. :(

Gość Testsuo
No niestety nie, ale czasami trzeba obejrzeć coś naiwnie pozytywnego:)

Gość nutellkaaaa
ale wlasnie kobiety tak mysla i oczekuja tego, a potem sie zawodzą

Gość nutellkaaaa
a moze wy trochę zechcielibyście wykazać choć trochę inwencji twórczej? rzekomo nie wszyscy jesteście niewrazliwi..

Nie jestem pewna czy jakakolwiek realnie myśląca jednostka będzie identyfikować się z mdłą postacią graną przez byłą żonę faceta Angeliny...

Ale to nie jest kwestia wrażliwości tylko możliwości. Myslisz, że każdego faceta stać np na romantyczny weekend w Paryżu czy kolację w knajpie, w której butla wina kosztuje 1000 pln?:)

nutellkaaaa "ale wlasnie kobiety tak mysla i oczekuja tego, a potem sie zawodzą" Nie obrażaj wszystkich kobiet, pisz za siebie, że jesteś naiwna.

Gość nutellkaaaa
przecież nie tylko takie rzeczy sa w komediach romantycznych i W OGÓLE sa romantyczne.. jest wiele innych rzeczy, które również mogą sprawić wiele przyjemności, mnie np wcale wydatki nie imponują..

Więc jakich romantycznych zachowań oczekujesz? Przytulenia, pocałunku, to chyba robi każdy facet?

a ja oglądam science fiction i wcale nie liczę, że spotkam na swojej drodze faceta metalowymi pazurami który wygląda jak Hugh Jackman...

Gość mor rojechałas topic
:D .Jak lubię bajki to mogę liczyć na jednego z krasnoludków ?:)

Nie można widzieć wszystkiego - ewentualnie widziałam, ale nie pamiętam (z jakiegoś powodu już jako dziecko oglądałam filmu 18+ :P) Gatunek widziałeś?

Gość dfgdgdg
Kazda kobita by chciala bogatego krolewicza z willa co to by na nia harowal.^^ jesli gada inaczej,klamie

Gość nutellkaaaa
kocham edwarda cullena :(

Gość ech.......
To nie jest tak..... Widzisz mimo że jesteśmy romantyczni mamy małe fiuty np. Albo tak jak ja pracujemy w rozjazdach a w domu jestesmy na weekendy. Więc mimo że jesteśmy romantyczni ba kupujemy kwiaty bez okazji jak ja. CO JUZ JEST WYDATKIEM JESLI TAK NA TO PATRZEC. Zaprosimy do kina, na kolacje itd same wydatki. Więc brac czasu + brak kasy + znudzenie życiowe = jest jak jest Bo nie można mieć ładnego, mądrego faceta który by siedział koło ciebie pół dnia i jednocześnie był bogaty. Nawet nie mówie bogaty ale zarabiający te 15 tyś miesiecznie bys mogla byc w domu. Miala na dzieci i ciuchy. NIEREALNE chyba ze ksiaze :)

A Notting hill np lubie obejrzeć bo podoba mi się rola Spika, współlokatora głównego bohatera.

Gość nutellkaaaa
25

Gość ech.......
ja zrecenzuje.... Film o prawdzie - pojebanych korporacjach robiących wszystko dla zysku. Najnowsza cześć super. Ale za dużo nierealnych rzeczy w stylu jedna babka zabija kilkaset zoombie pejczykiem.

Tylko, że Underoword traktuje raczej o wampirach i wilkołakach a nie o zombi. :P