Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanetkaleta

Żłobek, przedszkole w Wa-Wie Mokotów

Polecane posty

Gość zanetkaleta

Witam wszystkich Poszukuję prywatnego żłobka (klub malucha) na Mokotowie dla swojej córeczki. Jeżeli na forum jest ktoś, kto zna jakieś świetne miejsce z doskonałą opieką proszę o rekomendacje!! Z góry dziękuję

Gość mamaewelinaa
Hej Polecam prywatne przedszkole (z grupą żłobkową) Eko Skrzatek, Chatka Ekoskrzatka, który mieści się na Miączyńskiej 55 (okolice Racławickiej) Posyłam tu córcię od 6 miesiąca, jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej opieki! dziewczyny mają niesamowite podejście do dzieciaczków, są bardzo troskliwe, maluchy je uwielbiają (widzę to codziennie, jak dzieciakom ciężko się stamtąd wychodzi do domków :)) Poza tym bardzo ładne, fajnie urządzone miejsce, bezpieczne, cicha, spokojna okolica, dobre, zdrowe, domowe jedzonko przygotowywane na miejscu. Polecam jako zadowolona mama :)

czesc ja za to polecem Europrzedszkole przy Kazimierzowskiej 81/21., Jest to 1 przedszkole mojej corki, sa 2 Panie przemile, znaja angielski (moja corka jest 3 jezyczna i jej bardzo pomagaja w zaklimatyzowaniu sie w PL i kontaktach z polskimi dziecmi). Mala uwielbia tam chodzic, chetnie tam je, chodzi na spacery, uczy sie piosenek, Panie prowadza tez zajecia muzyczne. Jedyny minus to fakt ze na chwile obecna grupa jest dosc kameralna (a moze to plus) bo duzo dzieciakow zrezygnowalo na przestrzeni doslownie 2-3 tygodni ale mysle ze spokojnie uda im sie znalezc nowa grupe. Cena 860 zl miesiecznie plus jedzenie 8zl dziennie (sniadanie, zupa, i podwieczorek) http://www.europrzedszkole.edu.pl/kontakt

Gość zanetkaleta
dziękuję dziewczyny

4kids językowe na malczewskiego :-D moja tam chodzi i rewelacja :-P była straszna przylepa mamusi a teraz robi papa aklimatyzacja w ciągu tygodnia :-D

Gość ana_bel
Widziałam ogłoszenia, że na początku sierpnia otwiera się na Mokotowie nowe przedszkole przy ulicy Postępu 17 B. Może warto przejrzeć ofertę tego przedszkola?

Gość jacek81
Na Mokotowie polecam Pomarańczową Ciuchcię. Jest to nowe przedszkole na ulicy Postępu :)

Gość gość
Ja mogę polecić właśnie http://www.zakatekradosci.pl/ , jest to świetne przedszkole na Warszawskim Mokotowie. Mój synek tam uczęszcza i jest bardzo zadowolony. Jestem zadowolona z wyboru tej placówki patrząc jak moje dziecko z radością tam idzie w porównaniu do opowieści znajomych o tym ze u nich na samo słowo przedszkole jest płacz. Jestem spokojna o moje dziecko ponieważ w przedszkolu pracuje wykwalifikowana kadra psychologiczno-pedagogiczna i zapienione ma wiele zajęć.

Gość gość
Podbijam temat. Czy możecie polecić jakiś dobry żłobek na Mokotowie?

Gość aminka33
Moja córcia chodzi tutaj: http://malemisie.pl/ .Do żłobka Małe Misie.Pamiętam ,że bardzo długo szukałam dla niej odpowiedniej placówki bo chciałam aby córcia była dopilnowana i dobrze się w nim czuła. Praktycznie wszystkie koleżanki z okolicy polecały mi właśnie to miejsce. Sama chętnie bym się nią zajmowała aż do 1 klasy ale nie mogłam sobie na to pozwolić i musiałam wracać do pracy. Jestem zadowolona. Pracuja tam fajne panie.

Gość gość
Kto jeszcze może polecić jakiś Klub ?

Gość gość
Ja polecam wejść na stronę Raz Dwa Trzy www.razdwatrzymy.edu.pl gdzie chodzi mój synek :-). Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego jakie mają tam podejście do dzieci i zajęcia bo widzę że faktycznie są rozwijające dla dziecka. Po tych logopedycznych powolutku ale są naprawdę bardzo dobre efekty. A już myślałam w pewnym momencie że nie znajdę żadnego Klubiku który by mi odpowiadał na Mokotowie ;-)

Gość gość
My się zdecydowaliśmy po przeprowadzce że córka nie zmieni przedszkola i dowozimy ją do Piaseczna do placówki Ala i kot -http://www.alaikot.pl/ :) ale nie ma daleko, a miejsce super, mają podejście do dzieci i wiemy że mała jest w dobrych rękach pod naszą nieobecność

Gość Kakaluk
Ja moje prowadzam do niepublicznego przedszkola na Mokotowie http://tequesta.pl/, mają dobre ceny. Kasia sobie chwali tam jedzonko i lubi panie opiekunki :)