Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemos

co zrobilibyście na moim miejscu?

Polecane posty

Gość mam problemos

obecnie jestem bezrobotna. Skończyłam fizjoterapię, ale pracy nie mam bo szukają tylko i wyłącznie facetów :/ Co byście z tych dwóch opcji wybrali? 1)studia: pedagogika specjalna z wczesnoszkolną (możliwość pracy w specjalnej albo w zwykłej, albo w zintegrowanej), które zaczęłabym z styczniu. Zarejestrowanie własnej działalności i robienie zabiegów w domu. Kokosów z tego nie ma. 2)studia pedagogika specjalna (możliwość tylko pracy w specjalnej), które zaczynałabym dopiero od przyszłego roku akademickiego. Praca nie związana z moim zawodem...nie wiem czy później możliwa do pogodzenia ze studiami z racji na 3 dni studiowania. Dodam,że nie ma możliwości podjęcia studiów z punktu pierwszego z pracą z punktu drugiego bo są w dwóch różnych miastach oddalonych od siebie 300 km.

Może najpierw podzwoń po takich placówkach i popytaj czy jest zapotrzebowanie na nauczycieli w/w szkół. Bezsensem byłoby studiowanie czegoś,jeśli nie będziesz miała pracy. Poczytaj też albo poprytaj w miastach/gminach-o plany wobec takich placówek, ponieważ słyszałam kedyś pogłoskę gdy K.Hall była ministrem edukacji,że planuje zlikwidować szkoły specjalne-na szczęście już ją wywalili ze stanowiska.

Gość 344444444444
kursy kursy kursy i wlasny gabinet!!!!!!!!!!!