Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKD88FF

CZY TELEWIZOR LEDOWY 46 CALI CIAGNIE DUZO PRĄDU?NA GODZINE 150 VAT PODOBNO!!

Polecane posty

Gość SKD88FF

bo dostalam w prezencie taki oto telewizor luknijcie ile on moze ciagnac maksimum bo sie martwie ze rachunki mnie zjedza?:( http://www.ceneo.pl/6514514

Gość SPORO CIAGNIE TAKI
BO JEST WIELKI

Gość LCD to to samo co
ledowe. ale prawda że biorą mniej prądu niż plazma. zalezy jeszcze jakie maja podświetlenie. czy świetlówkami czy diodami

Gość LCD to to samo co
teraz popatrzyłem. to podświetlenie diodami czyli bierze mniej prądu. ale bierze.

Gość też mam szajsunga
W instrukcji obsługi albo jakiejś innej książeczce którą dostałaś z telewizorem znajdziesz informacje nt poboru mocy. Na stronie Samsunga również, poszukaj sobie leniwa dupo.

Gość KDKKDKD
ON AKURAT STRASZNIE CIAGNIE TEN MODEL

Gość lepiej słuchac boga
Stan czuwania (stand by) Wydaje się, że urządzenia w stanie czuwania nie zużywają praktycznie prądu. Ileż energii czerpie ta mała świecąca się dioda? Prawda jest trochę inna. Np. czuwający monitor non stop jest gotowy na sygnał z komputera i czerpie więcej energii niż sama dioda. Do tego dochodzi długi czas czuwania i robią się kilowatogodziny. Zupełne wyłączanie monitora czy telewizora wyłącznikiem to oszczędność przy żadnym wysiłku.

Gość lepiej słuchac boga
Ładowarki do komórek Należy pamiętać, że ładowarki pozostawione w gniazdku, nawet kiedy nie ładują telefonu, pobierają prąd.