Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdka2011PREZENT

JAKI PREZENT DLA PÓŁTORA ROCZNEJ DZIEWCZYNKI?

Polecane posty

Ja Ci powiem, że moje dzieci mają zabawkę tego typu i póki co bawią się. Córa ma półtora, syn 3. A ja bym też chciała wiedzieć co swojej kupić. Ma tyle już tych zabawek, połową się nie bawi...dla chłopców jakoś łatwiej

Gość Gwiazdka2011PREZENT
Tak własnie słyszałam, ze dzieci nawet jak juz umieja jezdzic na normalnych rowerkach to lubia bawic sie takim bez pedałów.

Gość Gwiazdka2011PREZENT
do Niecierpiesieprzedstawiac: wszystki zabawki ktore przedstawiłas saod 36 miesiecy, a moja cora ma dopiero 18scie.

Moja na to wszystko za mała i raczej nie sądzę by cieszyło się to u nas większym zainteresowaniem. Lalek mamy całe mnóstwo różnych, ale jakoś mała się nimi nie bawi. Jakies pamiętniki to tym bardziej nie. Na mate taneczna za mała, a mikrofon? hmm....

Gość Gwiazdka2011PREZENT
mamma-zu : pakujesz sie? ;) Ja chyba jednak jej kupie ten jezdzik zyrafa :) Juz oczami wyobrazni widze jak myka po całej chacie - sama!!! Bo pachaniem jestesmy zmeczeni i rowerek stoi chowany w pokoju ;)

Żyrafka super ale ja polecam Ci bardziej tradycyjny jeździk. Taki ze schowkiem w siedzeniu - dzięci uwielbiają wkładać tam swoje skarby. Lubią też klakson i melodyjki ;)

Gość M S S S,.S
ten jezdzik zyrAFA JEST FAJNY, BEDZIE SWIETNYM PREZENTEM!

Gość Gwiazdka2011PREZENT
wiecie, zebra skoczek fajna sprawa ale corka ma juz od dawna tkiego gumowego osiołka - na nim juz sie naskakała. No i zebra bedzie w jednym miejscu a na rowerku to jednak moze urzedowac po calej chacie.... Cały czas sie czaje :)

Gość Gwiazdka2011PREZENT
moze byc super :)

Gość Gwiazdka2011PREZENT
ale nie moge tego znalezc na allegro :(