Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoko

pomocy

Polecane posty

Gość kokokoko

moje dziecko a ma 5 miesięcy od kilku tyg chodzi spać o 12 lub o 1 w nocy oczywiście z kilkoma przerwami na karmenie(pierś). śpi do 8 lub 9 rano. w ciągu dnia 2 drzemki w sumie jest tego ok.2/2.5 godz. chodzimy na spacery. nie wiem co robię źle, a już padam ze zmęczenia. POMOCY!!!!!! a u was jak było?

hmmmm moze to takie przejściowe? Mój jak miał 4 -5 miesiecy to już chdził spał ok 20 i tak jest do dzisiaj (10 msc), ale mieliśmy z nim dużo takich FAZ np. chodzenie spać o 22 trwało przez jakieś 3 tygodnie :-) może to minie :-)

Gość kokokoko
Oby bo ja padam ze zmęczenia a ona ma pełno energii

ja też padam, bo moja półtoraroczna córa tak ma. Bez drzemki nie wytrzyma, zasypia sobie w dzień kiedy ma ochotę, bo jak my ją uśpić próbujemy to ma na w nosie. Próbowaliśmy skracać jej drzemki, ale za nic się obudzić nie daje. Później wieczorem spać o północy lub później. Ostatnio na szczęście przesypia ładnie noece, choć jeszcze niedawno strasznie w nocy marudziła. Wstaje niby 9-10, ale mam też syna, który chodzi spać normalnie iw staje koło 8

Gość kokokoko
ja dzisiaj postanowiłam ją obudzić rano przed 8 bo wczoraj spała aż do 10. teraz śpi juz prawie dwie godz.będę próbowała ją przestawić ale znając swoje szczęście to się nie uda. nie mam wogóle rzadnego pomysłu.

Gość kokokoko
może ktoś ma jakiś pomysł?

Gość KtosTakiiiiiiiiii
ma jeszcze duzo czasu by unormowac sen mzoe sporobuj go w dzien nie klasc