Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaJednaa19

Sylwesterr--> -3 Kg.. Zapraszam :)

Polecane posty

Witajcie :) Moim celem jest -3 kg do sylwestra, wydaje mi sie, ze to jest osiagalne, w nowy rok mozna wejsc w ''lepszej'' skorze :) Chetne do walki razem ze mna zapraszam :) Mam zamiar opisywac tu moja diete i codzienne zmagania :)

Moim planem bylo... Hm... W piatek mija 2 tydzien od kad skonczylam praktyki i siedze w domu... Powiem szczerze ze mialam troche inne plany na spedzenie wolnego czasu... Miala bardziej o siebie zadbac, schudnac do mojej wymarzonej wagi (ktora stracilam przez wlasna glupote), mialam zaczac ''lepiej'' sie odzywiac, zaczac cwiczyc, mialam w planach silownie, basen, skakanke i orbitka ktorego mam w domu.. do tego chcialam zaczac jakies domowe cwiczenia przy muzyce... Co z tego wyszlo... To ze az raz bylam na basenie.. i przeplynelam az 3 razy basen hehe... a tak po za tym to siedze przed telewizorem i jem... Przytylam przez to juz kg, bo wazylam juz 47 kg... To moja najnizsza waga od 4 lat... Wazylam 45 ale przytylam do 54 albo 55 kg... Wiec troche mi sie juz udalo, zostalo mi tak nie wiele do osiagniecia celu i boje sie ze teraz to spiepsze... Dlatego postanowilam zalozyc ten watek, mam nadzieje ze jakos mnie to zmobilizuje :) Moja waga moze jest niska, ale mam 162 wzrostu, moze nie jestem gruba, ale sa rzeczy ktore chcialabym poprawic, przede wszystkim nogi, bo to moj glowny problem...

Gość gleam666
ja tez chce ale 5 kg a nie 3.. ;/

Gość gleam666
co cie ktos obchodzi.

milkyway28 Tak sie sklada ze 19 i nie jestem dzieckiem ! a tak po za tym to wydfaje mi sie ze to jest tylko i wylacznie moja sprawa... I tyle, moze ja sie w takiej wadze czuje dobrze ...

Gość pudel
ile masz wzrostu?:)

162 a po za tym kazdy w danej wadze wyglada innaczej, i ktos inny wazcac np 50 kg moze wygladac tak jak ja majac 45..

Faktycznie jak tak przeczytałam to napisałaas to tez sądzę ze niby nie ma sie z czego odchudzac ale teraz jest dużo szczupłych dziewczyn ktore mają jakieś kompleksy moze ja gruba nie jestem ale chciałabym sie pozbyć tych ochydnych boczkow i odstajacego brzuszka

Jeszcze nad tym nie myślałam ale na pewno będę musiała ograniczyć jedzenie słodyczy do minimum. Najgorsze są weekendy w szkole bo jem więcej jak zwykle :/

ja nie stosuje nic konkretnego, po prostu az tyle nie jem.. a po za tym nie przepadam za dietami.. zwlaszcza jak mam jesc cos czego nie lubie