Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy mamy

Prosze o pomoc mamy

Polecane posty

Gość ja tez jestem ze wsi
i to malej, a mimo to wiem, ze przy kosciele dzialaja starsze panie ktore robia paczki dla biednych rodzin. kilka razy nawet pomagalam im z mama wozic takie paczki, bo one nie sa zmotoryzowane. a co do pomocy to u nas baaardzo mala wies i jakos tak kazdy kazdemu wlasnie chetnie pomaga. zbiera sie nawet rzeczy dla najbiedniejszych rodzin, na wielkanoc zawsze te panie robia palemki z zarobionych pieniedzy robia zakupy, albo zabieraja na zakupy takie biedne osoby. poza tym zbieraja tez ciuchy, wiec moim zdaniem na wsi najlepiej udac sie do takiego kolka dzialajacego przy kosciele, a jak ktos sie tym zajmuje to i dyskretny jest.

Gość a u mnie
a u mnie wies a nie ma ani kola przy kosciele ani ksiadz jeszcze nikomu nie pomagal za wszystko ma cennik jest to niby gmina dziala mops ale nawet utrudnia dostanie rodzinnego wiem bo sama sie staralam kiedys jak tylko maz pracowal robia wszystko by nikomu nic nie dac a wojt macha reka ze to co robi mops to nie jego dzialka i sie nie wtraca a dary jedzenie itp biora do siebie jak nie wydaja zeby dac jakas pomoc to robia wizje w domu i jak masz plastikowe okna i czysto w domu itp to mozesz zapomniec ze pomoga :/

Gość bla bal
dziewczyny ja was nie rozumie kobieta opisala swoja sytuacje i prosi o pomoc a wy zamiast wesprzec to czasem krytykujecie ... nie chcecie pomagac to po co sie odzywac

Gość b1
skad jestes ja mam chlopca 2letniego jakies dresiki w domu leza

Gość pomocy mamy
dziekuje za zainteresowanie bede bardzo wdzieczna jestem z okolic Czestochowy - Lublińca nie ma mnie czesto na necie wiec prosze pisac na maila

Gość fakt faktem
chciala bym cos poslac ale mieszkam za granica i raczej teraz nie dam rady :9 przykro mi

Ja mam ubranka dla chłopca, ale tak od wieku 12 miesięcy + Napisz do mnie na maila : nauta84@o2.pl ps, u mnie ksiądz jeszcze nikomu nie pomógł a strasze Panie chodzą do kosciła, zeby poplotkować :P

Gość pomocy mamy
Dziekuje pewnej mamie za wsparcie dostalam paczuszke z ubrankami pare rzeczy ale sa sliczne i tak bardzo sie ciesze ze ktos sie znalazl bardzo jej dziekuje dla mnie takie osoby sa wielkie i mysle czy nie mogla bym sie odwdzieczyc tym samym jak dzieci wyrosna z ubran bo wiem ile to znaczy taka pomoc JESZCZE RAZ DZIEKUJE nie powiem jest nam coraz ciezej w tym miesiacu brak do 10-go same wydatki tak bardzo chce przetrwac do wiosny moje leki teraz na podtrzymanie 200zl tak by nie braklo :( gdyby ktos zechcial sie odezwac prosze jeszce raz na maila viktobud@o2.pl

Gość tdsafjhg
jest tu ktos ??

Gość :))))))))))
......