Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....(Mandarynka)...

Temperatura ciała a ciąża

Polecane posty

Gość ....(Mandarynka)...

Witam, na dniach będę robić test ciążowy. Od dwóch dni mam podwyższoną temperaturę ciała, ok 36,9 - 37,00. Moje pytanie, czy jest możliwy wzrost temperatury przy początkach ciąży i czy temperaturę powinno się mierzyć w pochwie, czy pod pachą? Dodam, że nic mnie nie boli, żadnych oznak choroby.

Gość ....(Mandarynka)...
upp?

Taka temp może wskazywać na ciążę. Co do mierzenia to najważniejsze żeby to było stałe miejsce np cały czas w pochwie a nie raz tu raz tu. Kiedy masz dostać okres?

Gość truthh
Tez sie nad tym zastanawiam. Za dwa dni mam miec @, a dzisiaj mialam 37,4. Przedwczoraj i wczoraj bylo 37,2 i 37,3. Staram sie z mezem o dziecko i boli mnie brzuch. Korci mnie, zeby zrobic test :)

Gość Mama karmiąca MM
Heh, właśnie borykam się z tym samym. Od owu. u mnie temperatura rośnie. Najniższą w cyklu miałam 36,9. Po owulacji co kilka dni zaczęła wzrastać 37,0 --> 37,1 --> 37,3 --> i od 2 dni mam 37,4 :| nie wiem co o tym mysleć...

Gość ....(Mandarynka)...
Mierzyłam tylko pod pachą, bo jakaś osłabiona jestem i ta temperatura. Okres powinnam dostać ok 28-30, dni płodne wypadły jakoś 15. Swędzą mnie sutki. Na objawy przecież za wcześnie...

Gość Mama karmiąca MM
aaa... dodam że cykle mam średnio regularne, gdzies 34 dni, wg. tego @ powinnam dostać 26 - wczoraj robiłam test - negatywny. Może to za szybko ( do końca nie wiem jak z tym cyklem ). Również mnie brzuch pobolewa jak na @ i kłują dość często jajniki... Póki co się nie wkręcam. Pozdrawiam staraczki :)

Gość ....(Mandarynka)...
Mama karmiąca MM, być może jest za wcześnie. Ja planuję zrobić dopiero jak mi okres nie przyjdzie, około 5 grudnia. Powinien być wiarygodny :)