Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PEWNA NA 100%

szukam chętnych na wyjazd

Polecane posty

Już zakładałam ten temat ale co tam:) Szukam osoby osób chętnych zaryzykować i wyjechać za granice do pracy moge jechać w ciemno lub i nie. Szcześciu trzeba pomuc:) Jestem chętna i poszukuje osób zdecydowanych a nie niepewnych bo tu już tacy mi pisali na gg i nic z tego nie wyszło ja jestem pewna na 100% moge jechać do każdego karaju UE ale preferuje bardziej anglojęzyczne niz np Niemcy piszcie czekam chce wyjechać jeszcze w tym roku 3167972

Gość eterrrrr
a ja bym pojechała do pracy sezonowej do Szwecji, ale nie mam z kim :( ..

Gość aoaaa
też myśle nad wyjazdem nic mnie tu nie czyma a zarobki w granicach 1800 mam w dupie

Ja planuje wyjazd do Danii, ale tak w kwietniu-maju. I nie chce jechac w ciemno, chce miec prace zanim wyjade.

a ja jade do szwajcarii tanczyc w swietnym klubie ,od samych napiwkow mozna dostac zawrotu glowy :-) wiem bo niedawno wrocilam ,ale w styczniu lece znowu ech..zycie....

Gość morela288
Ja wyjeżdzam z siostra do Liverpoolu pod koniec maja, nie mam nagranej jeszcze roboty bo to za wcześnie , ale mam tam koleżankę która mi pomoże (oczywiście w granicach możliwości) i mam czas by podszkolić sobie język