Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latorrrka

Wyciagacie dziecko z łóżeczka do karmienia ????

Polecane posty

Gość latorrrka

Jak to jest u Was w nocy? Jak karmie małą na fotelu z butli to pod koniec mleka usypia ale jak ją kłade do łóżeczka to przez minute jest cisza a potem brzęczy,wierci się aż w końcu urządza koncerty co 5 minut :( Jak sobie z tym radzicie?

Gość Domi006
Moja malutka ma prawie 8 miesiecy, w nocy nie je,ale gdy była młodsza jadła mi na rękach i potem odrazu spała:)

Gość latorrrka
No moja na początku też od razu zasypiała a teraz zaczęła jakieś fanaberie :( Najedzona przewinięta i nic więc ciekawa jestem jak radzą sobie mamy w podobnej sytuacji. teraz nie pozwalam jej dużo spac w dzień może po prostu wyspana jest w nocy czy co ? Wspomne że ma 2 miesiące

wcześniej zawsze wyjmowałam synka złużeczka do karmienia żeby mu się potym odbiło, miał problemy z ulewaniem. teraz jak karmie go o 23 to w łóżeczku i śpi do 6 (ma 4,5 miesiąca)

U mnie jest podobnie. Ja karmię siedząc na łóżku, a małą kładę sobie na nogach na poduszkę na której śpię - jest wyprofilowana i mała ładnie się układa w tym profilu, że tak się wyrażę. Też mi zasypia na koniec butli, kadę ją do łóżeczka i raczej śpi, ale niaraz jest tak że tak jak piszesz zaczyna się wiercić, wtedy ją podnoszę, mamy wtedy "BEK" i kładę znowu i śpi. W moim przypadku wiadomo, że chodzi wtedy o odbicie po jedzieniu. Czasem śpi czasem się wierci, to chyba zależy o tego jak to mleczko się jej w brzuszku ułoży :D Takie sa moje obserwacje.

Gość Domi006
Moja Nikola też marudziła jak była taka mała, karmiłam ja piersią, dość często się budziła.Lubiała i lubi do tej pory jak ją się głaszcze po główce wtedy się uspokaja i zasypia:)Dodam, że łóżeczko jest przysunięte do mojego, więc mam blisko:)

Gość latorrrka
kilkaliterdlapseudo a w jaki sposób karmisz w łóżeczku ? kładziesz na boczku? nie zadławi się? Chyba musze zwrócić uwage na to beknięcie bo nie zawsze czekam na odbicie bo troche to trwa a jak klepie ją po pleckach by przyśpieszyć to sie rozbudza brrrr może bek jest problemem .Jest to możliwe?

Gość Domi006
2 miesieczne dziecko jest za małe żeby karmic je w łóżeczku, musi mieć główkę wyżej żeby sie nie zachłysneło. Do odbicie też trzeba wziąśc koniecznie!

Gość venera1976
ja nie wyciągam, tylko zwisam z gołym cycem nad łóżeczkiem i tak karmię Klotyldkę

Gość latorrrka
No to póki co pozostała mi tylko jedna opcja : musze pilnować odbicia może to jest przyczyną marudzenia bo już pomysłów nie mam

Gość Nie mieszkam juz w POlsce
na szosty miesiac wyjmowac nie trzeba.