Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka taka jedna 7

Coś na uspokojenie dla 13-miesiecznego dziecka

Polecane posty

Hej! Macie jakies sprawdzone produkty na uspokojenie dla dziecka? Jakies herbatki? Cos po czym maluchy szybciej usypiają?

Gość krystyna ukaka
z melisy napar badz syrop melisal tylko chyba go przemienili na od lat 6 kiedys był od roku :P skłąd ten sam bo pytalam kiedyś w aptece co tak zawyzyli :P

jest niby wymęczony. wlasnie jeszcze nie chodzi ale raczkuje, bawimy sie z nim itd. w Dzien spi 3 godziny. moze to za duzo? Moze kupie wlasnie ten syrop, dziekuje Oostatnio chodzi nam spac po 23... szaleje, placze, szantazuje - chce nam wejsc do lozka. Moglam go juz dawno przenieśc do swojego pokoju bylby swięty spokoj. a teraz sie męczymy juz prawie miesiac. ani odpoczac po pracy, ani ogladnac nic w tv. jedno wielkie darcie.

Gość krystyna ukaka
3h to duzo :D ale pocieszę cie ze mój nie spal w dzień od 9mca zycia a i w nocy szalał musielismy go na zmiany pilnować :P

dziekuje bardzo za pomoc!

Gość xcsdz
moja corka ma 11 miesięcy, czy 3 gdz w dzien to duzo?? ma 2 drzemki , kazda od godzinki do 2, czasami potrafi przespac w dzien 4 gdz, pozniej dzie spac o 19 i wstaje o 6 30, i za chiny nie moge jej przestawic na pozniej, bawie sie z nia, chce wykapac pozniej, ale corka doslownie przelewa sie przez rece i spi..a mi tak sie marzy pospac chociaz raz do 10..ehhh,

no wlasnie mój zasypia o tej 23-ciej i śpi az do 9.30!!!!!!! czasem musze go budzic. wolalabym zeby zasypial o tej 21 i budzil sie o 8. tak jak dawniej.

Gość xcsdz
8 tez jest ok;) tylko nie 6 30..brrrr:(