Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawcowaaaa

czy krawcowa zwezi mi spodnie

Polecane posty

Gość krawcowaaaa

kupilam spodnie denimowe ale troszke schudlam i sa za szerokie w pasie i biodrach. czy da sie takie spodnie troszke zwezic?

Gość ggsrer
Tak. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w mieście jest parę takich punktów pasmanteria+przeróbki krawieckie. Tylko wcześniej warto zrobić wywiad, czy dobrze szyją.

Gość buraczany słodzik
nawet dupe ci zaszyje

Gość krawcowaaaa
tak u mnie mimo ze mala miescina tez jest kilka takich punktow na miescie a i po domach tez sa krawcowe co szyja ale nie maja oficjalnie zakladu krawieckiego. tylko nie robilam nigdy takiej przerobki wiec nie wiedzialam czy krawcowa sie tego podejmie .wioadomo co innego skrocic spodnie a co innego zwezic w tali i biodrach. i jeszcze jedno czy bede sie musiala u niej przebierac czy wystarczy jak powiem ze np ma zwezic po 2 cm z kazdej strony? tego ze beda w razie czego za waskie to sie nie obawiam bo jestem na diecie (unikam slodyczy ktorymi wczesniej objadalam sie do bolu) wiec jeszcze pewnie troszke schudne

Gość megitka8686868686866
bez przesady dziewczyno, ja robie takie rzeczy sama w domu na masyznie a szyje amatorsko. bo bardzo schudlam.a co dopiero krawcowa, ona nie takie rzeczy szyje;)

Gość dsad212
Przebierzesz się, a ona sama pozaznacza tam gdzie trzeba. Może nawet dzięki temu lepiej dopasuje do twojej figury. Inaczej to nie ma sensu.