Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja0607

Czy trudno jest sprzedać auto?

Polecane posty

Gość gość
Trudno, bo samochodów jest naprawdę bardzo dużo, ale jeśli już wystawiacie samochód na sprzedaż, to radzę to robić przez darmowe serwisy. Ogis jest dobrym przykładem - od nich mieliśmy klienta. Co więcej - jeśli auto jest już wystawione na Allegro, to przecież wystarczy zintegrować konta i na Ogisa przeskoczy to automatycznie.

Gość marian443
Chcesz sprzedać swoje auto i uzyskać za nie dobrą cenę? Zamiast wystawiać je na portalach ogłoszeniowych, skontaktuj się z http://www.carbuying.co.uk To firma z wieloletnim doświadczeniem, która szybko i bezproblemowo kupi od Ciebie samochód oraz odbierze z dowolnego miejsca.

Gość gość
Najlepiej najpierw się zorientować w cenach. Ja najczęściej szukam informacji na mojeauto.pl, a potem daję najwyższą cenę, jaka wydaje mi się realna i regularnie ją zbijam

Gość gość
Jeżeli samochód nie jest w najlepszym stanie to lepiej jest go ze złomować niż męczyć się z jego sprzedażą. Polecam wam www.skupauttrojmiasto.com.pl Skupują i złomują samochody w każdym stanie. Sami odbierają samochody od właścicieli co jest dużym ułatwieniem jeżeli samochód nie jest sprawny.

Gość gość
Sporo zależy od tego jakim samochodem dysponujesz. Starszy samochód będzie nieco ciężej sprzedać. Ja miałam problemy ze sprzedażą swojego Fiata i udało mi się tego dokonać w komisie www.komislux.pl. Przekonała mnie oferowana cena i minimum formalności.