Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojebutynazime

kupilam dzis kozaki ale teraz tak na nie patrze1

Polecane posty

Gość mojebutynazime

i wydaja mi sie takie tandetne. a najgorsze ze nie bardzo mi pasuja do spodni bo mam wszystkie raczej szerokie nogawki wiec nie bardzo pasuje je wlozyc do kozaka ale spodnie na wierch cholewki tez sie nie zmieszcza. to sa buty te ciemne na 3 zdjeciu ze sznurowadlem z tylu http://kobietamag.pl/artykul/ccc-buty-na-sezon-jesien-zima-20112012-czyli-modne-kozaki-traperki-oficerki-botki-i-trzewiki-20-zdjec/

Gość mojebutynazime
no wlasnie zle wygladam w rurkach nie kazdemu one pasuja. no trudno jakos te zime przetrzymam. i chyba na zywo te buty wygladaja gorzej

spoko ja mialam 'problem''z kurtka :O ogladalam w sieci, poszlam do sklepu i kupilam:D przynioslam do domu zalozylam po raz 2 i stwierdzilam ze to nie to :O juz mialam ja oddac , ale przekonalam sie i jest ok.:P

Gość mojebutynazime
no ja do tych kozakow chyba sie nie przekonam no ale coz zrobic. na drugie mnie nie stac. mam jeszcze krotkie botki ale sa malo ocieplone wiec jak przyjdzie zima to bedzie mi za zimno

Gość majacze... wiem!
a nic innego Ci sie nie podobalo w tym sklepie? moze dasz rade wymienic? no chyba ze juz w nich chodzilas...

Gość majacze... wiem!
a nic innego Ci sie nie podobalo w tym sklepie? moze dasz rade wymienic? no chyba ze juz w nich chodzilas...

Gość mojebutynazime
nic mi nie pasowalo bo albo nie ten rozmiar lbo jakies niewygodne albo obcas za wysoki albo za waska cholewka albo za szeroka